Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop, duminică, 28 august 2022

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Horoscop zilnic. Opoziție Venus-Saturn. 

Careul Marte-Soare își face în continuare simțită prezența. Ne vom răzgândi de multe ori, ne vom enerva repede pentru că nu ne ies lucrurile așa cum am fi așteptat, ne vom răzvrăti pe ceilalți sau vom avea unele replici destul de înțepătoare. Dar dacă folosim în continuare energia Lunii Noi de ieri, ne vom da seama că ar fi recomandabil să fim mai umili. 

Berbec

Îți sare imediat țandăra atunci când îți dai peste cap programul din cauza unor persoane care nu sunt deloc punctuale sau organizate. 

Taur

Venus face o opoziție cu Saturn, aspect care te indispune serios. Pentru că te vei simți blocat sau respins de persoanele apropiate. 

Gemeni

Ce-i drept, nu prea ai sta pe acasă pentru a te ocupa de treburile gospodărești. Dar nici nu vei scăpa în totalitate de acestea. 

Rac

Astrele îți recomandă să te plimbi, să interacționezi cu oameni noi și să înveți din experiențele lor. Vei fi mai ironic, mai ales cu familia. 

Leu

Senzația că nimeni nu te iubește va fi trecătoare, deci nu este cazul să insiști pentru că îi vei îndepărta pe oamenii cei mai dragi. 

Fecioară

Nu ești de acord să îți spună nimeni ce să faci. Pentru că altfel s-ar putea să provoci un adevărat scandal, greu de potolit. 

Balanță

Nu prea te vei înțelege cu prietenii, deci ai face bine să îi eviți astăzi. Dar asta nu înseamnă că trebuie să petreci ziua doar în casă cu familia. 

Scorpion

Vor apărea nenumărate provocări, mai ales în timpul discuțiilor cu oamenii importanți. Îți vor atinge toate punctele sensibile. 

Săgetător

Încearcă să îți planifici orice drum, fie chiar și acela de la supermarket. Adică să ai listă de cumpărături, buget stabilit. 

Capricorn

Astrele îți atrag atenția că s-ar putea să cheltuiești mai mulți bani decât ar trebui. Și din păcate, pe lucruri total inutile. 

Vărsător

Partenerul este destul de mofturos. Nu îi convine nimic din ce zici sau faci. Nu tu ești problema, alta este cauza. 

Pești

Obiectivul tău principal ar trebui să fie odihna/relaxarea/somnul. Dacă nu este ceva urgent, nu este cazul să te ocupi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel