Horoscop, duminică, 18 noiembrie, 2018
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Horoscop. Racii se  implică cu atâta iubire şi înţelegere în problemele altora, încât sunt în stare să le ia  complet pe umerii lor, doar ca să le fie celor dragi mai bine. Taurii se află într-un anturaj pe care îl cunosc foarte bine, parcă ar fi de aici dintotdeauna, dar azi nu prea își mai găsesc locul printre aceste persoane.

Horoscop, 18 noiembrie 2018,  BERBEC

Ai creat un vis cu multă pasiune, dar ai ajuns într-un punct de răscruce, când descoperi că se poate ajunge la visul tău cel mare şi pe altă cale decât cea urmată până acum.

E normală deruta ta într-un astfel de moment, pentru că va trebui să spui foarte ferm dacă vrei să mergi pe aceeaşi cale ca înainte sau merită să schimbi macazul pentru a-ţi împlini visul prin alte mijloace? Uneori nu calea de care te ţii cu dinţii este şi cea mai bună, deci fii deschis la alternative.

Horoscop, 18 noiembrie 2018, TAUR

Te afli într-un anturaj pe care îl cunoşti foarte bine, parcă ai fi de aici dintotdeauna, dar azi nu prea îţi mai găseşti locul printre aceste persoane. Nu ai ce le spune, rutina a pus stăpânire pe dialog şi te-ai săturat să discuţi despre aceleaşi subiecte banale şi arhi-cunoscute.

Eşti o fire sociabilă care îşi doreşte permanent comunicare, ca atare e timpul să te gândeşti să-ţi extinzi orizonturile spre alte medii, poate mai educate, poate mai elevate. Evadează din mediul prietenilor obişnuiţi şi tinde spre altceva mai bun!

Horoscop, 18 noiembrie 2018, GEMENI
Ai mari rezerve dacă să te implici într-o acțiune care pare bună, la prima vedere, dar prea observi în jur reacţii de neîncredere, încât te influenţează şi pe tine. Poate e mai bine să ţii cont de sfaturile precaute din jur, pentru că tu eşti mai impulsiv din fire şi te-ai putea aventura într-o direcţie mai riscantă.

Poate cel care te trage acum de mânecă a trecut deja printr-o situaţie similară şi şi-a învăţat lecţia la timpul potrivit, iar acum te avertizează cu toată sinceritatea asupra problemelor pe care tu nu le vezi acum. Ascultă-l, nu e o piedică, ci doar o avertizare ce poate fi în avantajul tău!

Horoscop, 18 noiembrie 2018, RAC

Te implici cu atâta iubire şi înţelegere în problemele altora, încât eşti în stare să le iei complet pe umerii tăi, doar ca să le fie celor dragi mai bine. Cât timp cheia problemelor lor poate fi la tine, vei participa trup şi suflet la rezolvarea lor, pentru că nu-ţi place să-i vezi pe alţii suferind.

Laşi deoparte orice urmă de egoism şi te dedici serios, doar pentru a le aduce din nou zâmbetul pe buze. Nu te gândeşti nicio clipă cum îţi vor mulţumi ei la final, nici nu aştepţi recompense, ca atare faci un gest de altruism total, de devotament fără margini, dorind să rezolvi totul pentru cel de lângă tine, chiar dacă simţi că el n-ar face la fel, la o adică.

Horoscop, 18 noiembrie 2018, LEU

Nu pune la suflet veştile nu tocmai plăcute care vin astăzi spre tine. Ignoră-le, tratează-le ca pe nişte lucruri banale care nu merită nicio atenţie, pentru că nu are rost să te împovărezi cu ele.

Fiind mici, dar multe, ar putea deveni un balast emoţional inutil pentru tine şi, la finalul zilei, deşi nu vei putea spune ce anume ai făcut, te vei trezi că eşti stresat la maxim, obosit, nervos, fără să găseşti explicaţii de unde provine această stare.

E de la aceste nimicuri pe care le tot duci după tine, în loc să le dai la o parte ca şi cum n-ar fi. Exagerezi cu importanţa acestor mărunţişuri şi, dacă reuşeşti să le ignori, ziua va fi mult mai simplă!

Horoscop, 18 noiembrie 2018, FECIOARĂ

Indiferent din ce tabără faci parte, a celor tineri sau a celor mai maturi, te bucuri de o bună cooperare cu cei din generaţia diametral opusă. Cei aflaţi la diferenţe mari de vârstă pot conlucra perfect astăzi, pentru că şi unii şi alţii au ceva de învăţat de la ceilalţi.

Cel matur va arăta mai multă înţelegere pentru că a fost şi el cândva tânăr şi acceptă spiritul revoluţionar al celor tineri, iar cel încă novice recunoaşte experienţa şi superioritatea celui matur, ca atare din această uniune de forţe nu se poate naşte decât ceva constructiv, reciproc avantajos.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel