Data publicării:

Horoscop, duminică, 13 octombrie 2024

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Astăzi avem un trigon între Soare și Jupiter. 

Soarele din Balanță face un trigon cu Jupiter din Gemeni. Unul dintre cele mai norocoase aspecte din astrologie! Atât în harta natală, cât și în tranzite. Astrele ne cer să fim optimiști, să vedem jumătatea plină a paharului, iar viața ne va surâde! Tot astăzi, Mercur își începe tranzitul în semnul Scorpionului, unde va sta până pe 2 noiembrie. Mintea noastră va fi destul de curioasă, poate prea atrași de senzațional și de tot ce este ascuns. Putem deveni detectivii perfecți, dar putem face și tot felul de obsesii.

Berbec/Ascendent în Berbec

Este una dintre acele zile în care vorbești mai puțin și acționezi mai mult. Cumva, astăzi devii mult mai determinat. 

Taur/Ascendent în Taur

Mercur intră în casa a șaptea. Este cazul să începi să comunici în mod transparent cu partenerul. Chiar dacă îi vei spune ceva neplăcut. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Schimbarea lui Mercur, care îți este guvernator, te va ajuta să fii mai organizat și disciplinat. În plus, nu te lași până nu obții ce vrei. 

Rac/Ascendent în Rac

Cu o atitudine mai relaxată, vei reuși să îi ajuți pe unii membri ai familiei să nu mai fie la fel de încrâncenați. Îți vor asculta sfaturile. 

Leu/Ascendent în Leu

Câteodată, cuvintele sunt armele cele mai prețioase pe care le avem. Mai ales în momentele grele. Deci ai mare grijă la cum le folosești!

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Vei fi mult mai curios, și nu doar de chestiuni superficiale, ci și de cum reușesc apropiații să diversele probleme. Risc de cheltuieli inutile. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Ești primul care beneficiază de influența trigonului Soare-Jupiter! Astrele îți recomandă să îți păstrezi optimismul și să îți faci o zi pe placul tău. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Mercur intră în semnul tău. Vei deveni mai curios ca de obicei, vei dori să afli informații folositoare și vei reuși să creezi conexiuni între diverși oameni. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Prietenii te vor ajuta enorm! Sau tu vei fi un prieten mult mai bun. Totuși, stai departe de bârfe sau de discuțiile bazate pe invidie. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Pluto și-a oprit retrogradarea în semnul tău. Este momentul să respiri relaxat. Și să fii mai încrezător în forțele proprii și în viitorul apropiat. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Fie că ești liber sau muncești, vei fi destul de preocupat din cauza unor probleme de la serviciu. Și ești dornic să găsești soluțiile perfecte. 

Pești/Ascendent în Pești

S-ar putea să fii cam mână spartă! Este o zi bună pentru răsfăț, dar nu neapărat pentru extravaganțe. Poți începe planificarea unei călătorii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel