Horoscop, duminică, 13 ianuarie, 2019
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Horoscop. Balanțele abordează o atitudine care nu li se potrivesc şi care nu lasă o impresie prea bună despre aceștia. Scorpionii nu ar fi bine  să fie atât de siguri că un lucru, odată ajuns pe un teren aparent stabil, se va menţine aşa multă vreme.

Balanță – Horoscop 13 ianuarie, 2019

Abordezi o atitudine care nu ţi se potriveşte şi care nu lasă o impresie prea bună despre tine. Eşti cam cinic, dar foloseşti ironia cu tentă maliţioasă, de parcă ai vrea să dai cuiva peste nas sau să te răzbuni pe cineva care ţi-a creat unele probleme. Nu folosi aceeaşi armă ca şi inamicii tăi, pentru că nu aşa îi vei convinge că tu le eşti superior.

Mergi pe calea corectă, fii cinstit cu oricine, evită orice gest prin care altul ar putea avea ceva de suferit şi până la urmă corectitudinea va învinge. Ispita de a face un gest incorect nu va rămâne netaxată, ca atare mai bine eviţi asemenea greşeli. Nu sunt genul tău şi te vei simţi tot tu ciudat că ai apelat la gesturi neadecvate caracterului tău curat.

Scorpion – Horoscop 13 ianuarie, 2019

Nu fi niciodată atât de sigur că un lucru, odată ajuns pe un teren aparent stabil, se va menţine aşa multă vreme. Oricând poate apărea o surpriză care să dea peste cap tot echilibrul şi să te oblige s-o iei de la capăt cu eforturile depuse până în acel moment.

Aşa se poate întâmpla şi azi, când ceea ce ai construit cu răbdare în ultima perioadă este dat peste cap de un impediment pe care nu l-ai luat în seamă. Cu alte cuvinte, trebuie ră rămâi în alertă chiar şi după ce crezi că ai ajuns la nivelul sperat, pentru că riscuri pot apărea la tot pasul. Nu te culca pe laurii victoriei ci luptă să păstrezi ce ai cucerit

Săgetător – Horoscop 13 ianuarie, 2019

Eşti o companie plăcută, deci să nu te mire că devii centrul atenţiei pe oriunde ai merge. Ai chef de distracţie, găseşti mereu replica sa gluma potrivită în orice împrejurare iar atitudinea ta jovială îi stimulează şi pe alţii la o activitate veselă, ca de week-end.

Fii tu cel care mobilizează prietenii la ceva relaxant, cum ar fi o ieşire în oraş, o drumeţie pe pârtie sau măcar dă cuiva un telefon, pentru că spiritul tău copilăros şi vesel va aduce sigur un zâmbet pe chipul celor pe care îi vei apela. Faci bine tuturor doar cu un zâmbet larg pe buze!

Capricorn – Horoscop 13 ianuarie, 2019

Ai multe de făcut pe parcursul zilei, trebuie să te împarţi între mai multe sarcini în timp scurt. Prima ta preocupare rămâne familia, pentru că aici au loc unele aspecte care necesită atenţia ta sporită, cum ar fi treburile gospodăreşti, temele cu copiii, cumpărăturile săptămânale sau o vizită la părinţi.

Vei reuşi să le faci pe toate cu succes, pentru că pui suflet în aceste activităţi şi ai şi motive de satisfacţie ori de câte ori intri în legătură cu oamenii pe care îi îndrăgeşti. De dragul lor, găseşti în tine resurse fantastice de energie.

Vărsător – Horoscop 13 ianuarie, 2019

Ca să poţi depăşi starea de timiditate crescută, ai avea nevoie de o garanţie, de ceva cert pe care să te poţi baza. Atât timp cât nimeni nu ţi-o oferă, parcă ai călca pe coji de ouă, permanent speriat de ce s-ar putea întâmpla.

Luptă cu aceste emoţii negative, pentru că şi ele pot fi sursa unor evenimente neplăcute, deoarece atunci cînd abordezi o acţiune sigur pe tine şi fără nicio frică, nimic nu te mai poate intimida. Informaţia menită să-ţi alunge teama poate apărea!

Pești – Horoscop 13 ianuarie, 2019

Familia te înconjoară cu iubire necondiţionată, aşa e, dar aşteaptă ceva de la tine: să-ţi exprimi o părere, să iei o decizie, să vorbeşti deschis, pentru că faci unele lucruri fără să le spui şi lor. Comunică ce ai în gând cu mai mult curaj, fii limpede în exprimare, concis şi la obiect, pentru că nu toată lumea înţelege ce planuri ai.

Nici măcar cei foarte apropiaţi nu pricep încă foarte clar încotro mergi, ci doar te urmează orbeşte, dar dacă ai începe să le explici logic ce intenţii ai, ar contribui şi el în egală măsură la planurile propuse de tine.

Nu face lucruri fără să comunici cu ceilalţi, altfel generezi o mare stare de confuzie! Începe să le mai răspunzi şi lor la multele întrebări şi ai să vezi ce bine veţi coopera după aceea.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel