Horoscop, duminică, 10 mai 2020
Autor: Daniela Simulescu | Publicat pe: 09 mai 2020, 18:19
WhatsApp
Horoscop. Nativii Taur vor fi foarte obosiți. 

Berbec

Ai prea multă libertate și nu știi ce să faci cu ea. Cum călătoriile încă nu sunt permise, vei căuta metode creative pentru a nu te plictisi.

Taur

Orice activitate te epuiza. Vrei să faci multe, dar organismul își cere drepturile. Poate dedici această zi odihnei. 

Gemeni

Vei observa că oamenii se simt foarte atrași de tine și vei începe să flirtezi cu ei. Recomandabil este să o faci discret.

Rac

Ești nevoit să îți refuzi un prieten. Ai prea multă treabă acasă, abia faci față și nu ai timp să îi ajuți și pe alții.

Leu

Astăzi te poți inspira din viața copiilor. Poți desena, decupa, sculpta, cânta, dansa și chiar găti dulciuri. Cu siguranță nu te vei plictisi!

Fecioară

Nu lași pe nimeni să îți ofere o mână de ajutor la treburile gospodărești. Din cauza încăpățânării, vei sta doar în casă. 

Balanță

Venus se apropie cu pași rapizi de retrogradare, deci vei începe să îți pui destule întrebări referitoare la înfățișarea ta. 

Scorpion

Partenerul te supune la teste serioase. Nu are încredere în tine și nu se lasă până nu găseste motive serioase de ceartă. 

Săgetător

Ar fi bine să fii cu ochii în patru la starea relației. Dacă ceva nu funcționează, astăzi își vei da seama și mai mult de acest aspect.

Capricorn

Toată lumea din jurul tău este prea fericită și nu înțelegi de ce. Încearcă să nu le dărâmi moralul dacă tu nu ai chef de distracție. 

Vărsător

Ai prea multe responsabilități față de membrii familiei și nu te poți sustrage. Poți cere sprijinul și altor rude pentru a nu claca.

Pești

Ai o mulțime de întrebări și gânduri și devii prea plictisitor pentru cei dragi. Aceștia se vor retrage pe rând din jurul tău. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?