Horoscop, duminică, 10 aprilie 2022
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Horoscop. Ne apropiem de Marea Conjuncție Jupiter-Neptun. 

Mercur se pregătește să intre în Taur. În continuare, va face un careu cu Pluto. Ne apropiem și de Marea Conjuncție dintre Jupiter și Neptun în semnul Peștilor, pe 12 aprilie. Vă invit să fiți atenți zilele acestea la stări, percepții, senzații și vise. Un asemenea aspect lucrează la un nivel destul de subtil. Evenimentele, deși aparent banale, vor ascunde sensuri, simboluri și lecții pentru următorii treisprezece ani când se va petrece din nou conjuncția. 

Berbec

Mercur se pregătește să iasă din semnul tău, dar pentru că este în careu cu Pluto, îți dă mari bătăi de cap. Mai exact, multă furie. 

Taur

Astrele te invită să fii atent la ce visezi sau la ce amintiri îți revin. Nimic nu este întâmplător! Intuiția îți funcționează de minune. 

Gemeni

Următoarea schimbare a lui Mercur te va provoca să fii mai atent la propria umbră, și nu neapărat la ce ascund ceilalți. 

Rac

Te vei lăsa purtat de ce îți pregătește viața. Și așa este cel mai bine! Chiar nu ai puterea să te lupți cu oamenii din jurul tău. 

Leu

Luna îți va tranzita semnul, deci vei fi acompaniat de o sumedenie de emoții. Pe care doar tu le poți înțelege. Ceilalți vor fi uimiți. 

Fecioară

Dacă nu ești de serviciu astăzi, ai face bine să te odihnești. Să nu tragi de tine, să nu exagerezi cu nimic pentru că organismul vrea odihnă. 

Balanță

S-ar putea să apară unele discuții cu partenerul legate de bani. Astrele îți recomandă să le rezolvi de astăzi, să nu lași pe mâine. 

Scorpion

Conjuncția Jupiter-Neptun se va petrece pe casa copiilor și a iubirii. Deci este o perioadă grozavă să acorzi timp acestora. 

Săgetător

Te vei zbate pentru a-i convinge pe cei din jurul tău să facă doar ce îți dorești tu. Și nu va fi deloc ușor! Nu scapi fără cel puțin un compromis. 

Capricorn

Simți că familia îți pune bețe în roate. Dar ai face bine să te asiguri că este așa și să nu o acuzi degeaba. Risc de cheltuieli impulsive. 

Vărsător

Poate fi o zi nemaipomenită pentru a citi o carte, să scrii sau să comunici mai mult cu persoanele dragi. Plimbările ajută. 

Pești

S-ar putea să ai senzația că trăiești între două lumi. Una foarte spirituală și alta destul de practică. Aceste stări vor fi destul de obositoare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel