Horoscop chinezesc octombrie 2021. Previziuni despre dragoste, bani, prieteni
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
foto pixabay
foto pixabay
Horoscop Chinezesc Octombrie 2021. Octombrie va fi o lună de distracție și deranj.

Șobolan (1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020)

Șobolanul poate aștepta cu nerăbdare o creștere binevenită a averilor sale. Aceasta va fi o lună productivă pentru Șobolan, mai ales că va putea continua cu câteva idei pe care le are, precum și să se ocupe de anumite chestiuni pe care ar fi putut să le pună deoparte.

Mulți Şobolani de-a lungul lunii vor desfășura activități legate de casa lor, fie în cumpărarea unor articole noi, fie în îmbunătățirea anumitor zone și, deși ceea ce are în minte, poate dura mai mult timp și poate fi mai perturbator decât anticipase inițial, va fi mulțumit cu ceea ce realizează. Pentru că există o şansă să piardă bani, ar trebui să înveţe să investească inteligent şi să ştie cât să pună deoparte pentru a evita neplăcerile.

În plus, va fi, de asemenea, o lună bună pentru a ajunge din urmă la corespondența fără răspuns sau la alte sarcini de muncă restante pe care Şobolanul trebuie să le facă. Ar putea să întâmpine câteva dificultăţi la locul de muncă, însă pentru a rezolva lucrurile, Șobolanii ar trebui să fie concentrați și să aibă o abordare pozitivă.

Șobolanul ar trebui să încerce să se ocupe de problemele care s-au acumulat, precum și să folosească orice șansă pentru a-și face locul de muncă mai ordonat și mai eficient. Eforturile sale îl vor răsplăti frumos.

La nivel personal, Șobolanul se poate aștepta la câteva ocazii sociale deosebite, în care se poate bucura de compania celor importanți pentru el. La sfârșitul lunii octombrie, în special, se vor observa multe activități sociale. În cazul în care există dificultăţi în relaţia de cuplu, este recomandată o vacanţă cu partenerul.

Bivol (1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021)

Bivolii se pot aștepta la o lună propice în octombrie. Majoritatea lucrurilor vor merge aşa cum îşi doresc. 

Relațiile vor fi plăcute. Bivolii singuri vor găsi parteneri ideali. Pentru cei căsătoriţi nu vor fi probleme grave și fericirea va predomina în atmosfera familială. Finanțele vor fi profitabile. Surplusul de bani ar trebui pus în investiții sigure și poate fi utilizat în perioade dificile.

Relațiile cu ceilalţi vor însemna mult pentru aceşti nativi. Atât pe plan personal, cât și social, Bivolii vor fi solicitaţi și, fiind activi de fel, se vor distra și îi vor ajuta, de asemenea, pe cei din jur. În plus, aceşti nativi vor primi mai multe invitații pentru a ieși, iar acestea din nou pot duce la niște ocazii memorabile.

Vor descoperi, de asemenea, că luna îi va oferi mai multe șanse să petreacă în activități de care se bucură și indiferent dacă este vorba de călătorii sau de a-și urmări interesele, hobby-urile, octombrie va conține niște momente plăcute pentru aceşti nativi.

În ceea ce privește munca, vor exista și șanse mari să-și folosească eficient abilitățile și, din nou, implicându-se în tot ceea ce se întâmplă, vor realiza multe. Bivolul ar trebui, de asemenea, să profite de șanse pentru a ajunge să se întâlnească cu oameni importanţi în mediul său de lucru. Contactele pe care le construiește acum s-ar putea dovedi de ajutor în viitorul apropiat.

Continuarea pe ASTROSENS.RO!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel