Horoscop 9 iunie 2021: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie primește vești neplăcute din familie
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

BERBEC

Vei vedea altfel familia, vei fi mai atent. Îţi vei suna mama, tatăl. Poate auzi veşti despre cei dragi. Pot fi veşti plăcute sau neplăcute. Nu fii prăpăstios, astăzi, mai ales în ceea ce priveşte familia. 

TAUR

Fii atent la tot ce înseamnă prieteni. Ori în viaţa lor sunt foarte multe evenimente, ori îţi solicită ajutorul sau chiar tu ai nevoie de ajutorul lor. Te pot ajuta. Nu neapărat cei la care te aștepți îți vor întinde o mână.

GEMENI

De astăzi, vei simţi nevoia de a face ceva, de a spune ceva, de a gândi ceva. Ţi se pare totul fad în jurul tău. Curiozitatea pe care o ai, astăzi, s-ar putea să te ajute.

RAC

Somnul va fi mai greoi. Dacă simţi că nu dormi şi eşti agitat, trebuie să te gândești la ce să renunţi că poate ai prea multe activităţi. Încearcă să te delimitezi de lucrurile care te agită.

LEU

În această perioadă, încearcă să stai la locul tău. Lasă-i pe alţii să iasă în față, acum. Retrage-te puţin, analizează, observă.

FECIOARĂ 

Ai vrea să faci atât de multe lucruri la serviciu, dar nu ai cu cine. Simţi că mai mult te trag în jos colegii, că spun una şi fac alta.

Previziunile complete, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel