Data publicării:

Horoscop 8 noiembrie 2023: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Simulescu, vești bune pentru o zodie: Doamne, ce-o să vă placă acest tranzit vouă!

Autor: Doinița Manic | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Luna Plină în Fecioară/ foto pixabay
Luna Plină în Fecioară/ foto pixabay
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Venus a format,  ieri, 7 noiembrie, un trigon cu Pluto, ceea ce ne face să ne așteptăm la o intensificare a sentimentelor și o dorință de a ne adânci în zonele noastre de putere interioară.

BERBEC

Dacă e să ne luăm după manualul astrologiei, Venus intră în Casa a 7-a și Venus este și guvernatoare de Casa a 7-a. Ce înseamnă asta? Însemnă că vei fi mult mai atras de a le face pe plac celorlalți și de a-ți găsi oamenii care să îți placă. Nu mai stai neapărat cu unii care nu îți plac, să comentezi despre ei, dar ești mult mai deschis și atragi alte tipare în viața ta.

VEZI ȘI: Horoscop 6-12 noiembrie 2023: Berbec, zodia „leneșă” din această săptămână / video

TAUR

Iată, Venus este guvernatoarea ta, pătrunde în Casa a 6-a, ceea ce înseamnă că se schimbă lucrurile la locul de muncă, la modul că poate vă înfrumusețați biroul, poate discutați altfel cu colegii, poate vă place un coleg și poate sunteți mai implicați.

GEMENI

Venus se duce în Casa a 5-a, acolo unde se simte ea foarte bine pentru că s-ar putea să vreți să sărbătoriți din nou o nuntă, un botez, să reluați o nuntă, să reluați un botez, să faceți fotografii celor dragi, să faceți evenimente creative... Doamne, ce-o să vă placă acest tranzit vouă!

RAC

Venus pătrunde în Casa a 4-a, începe o perioadă nemaipomenită pentru a merge la evenimente legate de familie și pentru a înfrumuseța casa, dar, atenție, nu doar să o reparați și să faceți spațiul productiv, ci să căutați niște detalii care să vă bucure în momentul în care intrați în casă.

VEZI ȘI: Horoscop noiembrie 2023: Berbec, Taur, Gemeni și Rac. Evenimente provocatoare pentru o zodie

LEU

Venus intră în Casa a 3-a și vă face buni oratori, vorbiți și mult, povestiți, dar atrageți privirile prin ceea ce spuneți. Un lucru nemaipomenit pentru că veți fi bun la negocieri și la dezbateri.

FECIOARĂ

Venus pătrunde în Casa a 2-a și să știți că veți beneficia de venituri în plus în următoarea perioadă, dar și de cheltuieli în același timp pentru că lui Venus îi place luxul, îi place să se răsfețe.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel