Horoscop 8 iunie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care ar putea fi păcălită, astăzi, la serviciu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Berbec

Fii atent la tot ce înseamnă cheltuieli! Dacă stai de vorbă cu cineva şi îţi spune că a văzut ceva pe un site, tu să nu începi acum să te gândeşti că gata vrei şi tu.  Dacă vrei să faci achiziţii online, s-ar putea ca totul să iasă minunat. Dacă vrei să faci acte, astăzi, nu îţi va fi uşor. 

Taur

Comunică mai mult şi vezi la serviciu care este realitatea. Cei care muncesc mult să stea cu ochii mari şi urechile ciulite pentru că nimic din ceea ce se vede nu este pe bune. Mai verifică puţin ce se întâmplă.

Gemeni

O zi bună din punct de vedere profesional. Astăzi, foloseşte-te de tot ce ai învăţat, de tot ce ştii tu mai bine. Trebuie să te pui în valoare, fie că stai în casă, te duci la magazin, te duci la serviciu sau la şcoală. 

Rac

Tot vrei să te grăbeşti. Ai grijă să ai şi o portiţă de ieşire! Vezi cum ţi-o asiguri, astăzi. 

Leu

Te bazezi foarte mult pe ceilalţi. Ceilalţi nu vor să te mintă, să te păcălească, să-ți încurce planurile, dar şi vieţile lor sunt foarte dezordonate. Nu sta şi tu în  dezordinea aceea pentru că te vei molipsi. Nu te baza pe nimeni, astăzi, ci doar pe tine. Ai ceva de făcut.

Fecioară

Fii mai deschis faţă de partener şi nu îl așteptat la cotitură. Dacă este ceva ce nu îţi convine, nu aștepta să mai facă un pas greşit. Spune-i! Fii cât mai onest, astăzi.

Previziunile complete, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel