Urmărește emisiunea live
Horoscop 8 iunie 2021. Daniela Simulescu, noi previziuni pentru zodii
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook - Daniela Simulescu
Facebook - Daniela Simulescu
Află ce ți-au pregătit astrele pentru ziua de 8 iunie de la astrologul DCNews, Daniela Simulescu.

Emisiunea despre horoscopul zilei din 8 iunie va fi difuzată, ca de obicei, pe DCNews.ro, la DCNewsTV.ro, precum și pe paginile de Facebook DCNews și DCNewsTV. Ora transmisiunii este 09:00.

Rămâneţi alături de noi! 

Iată, pe scurt, horoscopul zilei de 8 iunie. 

Berbec

Mintea ta va fi destul de mobilă, însă la capitolul acțiune nu vei excela. Vei cere mai multe garanții ca altădată și nu vei dori deloc să te grăbești.

Taur

Atenția pe care o primești astăzi nu îți priește. Ai vrea să nu fii observat, să îți poți face treaba undeva într-un colț ascuns de ochii lumii.

Gemeni

Îți vei găsi cu greu cuvintele, indiferent de ce ai face. Nici față de oamenii dragi nu vei reuși să fii mai clar. Încearcă să eviți deciziile importante.

Rac

Vei avea acea senzație conform căreia toată lumea vrea ceva de la tine. Vei duce lupte de lămurire cu o parte din colegi dacă îți vei dori mult un proiect.

Leu

Vei căpăta multe suspiciuni, dar nu și argumente ecare să le susțină. Cu greu îți vei da seama ce este adevărat sau nu. Și asta din cauza neîncrederii în puterile tale.

Fecioară

Astrele îți oferă puterea de a media sau de a aplana conflictele din jurul tău. În plus, șefii și colegii te vor provoca, dar te vor și aprecia atunci când va fi cazul.

Balanță

Vei comunica faptul că ești de acord cu schimbarea, ori acasă ori la serviciu, dar vei opune rezistență și vei trage de timp cât vei putea tu de mult.

Scorpion

Partenerul va avea nevoie de timpul și resursele tale. Astfel, vei fi toată ziua pe drumuri, dar cu siguranță că nu îți va displăcea să te simți util.

Săgetător

Vor apărea discuții despre bani, mai ales despre cei pe care îi împarți cu familia sau cu partenerul. Încearcă să nu spui lucruri pe care le vei regreta.

Capricorn

Creativitatea va atinge cote incredibile, dar exact astăzi, la serviciu, oamenii au nevoie doar de un foarte bun executant și atât.

Vărsător

În prima parte a zilei ți-ai dori să îți iei câteva ore libere pentru că vei avea chef de făcut doar ce îți place. Spre seară vei fi mai muncitor.

Pești

Ai nevoie să studiezi, să citești, să întrebi sau să oferi celorlalți informațiile dobândite. Poți fi un profesor pe placul tuturor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel