Horoscop 8 iulie 2022. Află ce ți-au pregătit astrele astăzi
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, vă aduce horoscopul zilei. 

Urmăriți, de la ora 09:00, pe DCNews și la DCNewsTV, horoscopul zilei de 8 iulie pentru fiecare zodie. Vă este adus de către astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu. 

Horoscopul banilor

”Trecem printr-o perioadă în care banii sunt extrem de importanți, citim peste tot despre criză alimentară, criză financiară, inflație, explozie a prețurilor și tot așa. În acest sens, astrologul și redactorul-șef Daniela Simulescu s-a gândit să facă o emisiune specială cu recomandări speciale pentru aceste vremuri tulburi. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Momentan cum Marte e în Taur, pierzi cam mulți bani, însă de la finalul lui august ai putea să cauți alte resurse. Poate poți obține bani de la frați sau tu ești cel care le dă fraților, poate aveți o afacere de familie. Mercur în Gemeni de la finalul lunii august vorbește despre banii care fac bani și despre mai multă conștientizare în zona financiară. Ți-ar prinde bine să te uiți la emisiuni, să faci cursuri, să încerci să găsești resurse și să vorbești cu oameni care să-ți dea sfaturi prețioase din acest domeniu. Veți fi extrem de cheltuitori și ar trebui să vă controlați acest impuls în a doua jumătate a lui 2022.

Taur/ Ascendent în Taur

Veți fi cei mai afectați de tranzitul lui Marte în următoarea perioadă. Marte va intra în casa a 2-a, vă bazați pe niște sume de bani care se vor duce pentru multiple cauze. Multe situații vor fi legate de partener, dar va fi vorba și despre împrumuturi, datorii sau rate. Astrologul Daniela Simulescu vă recomandă ca cel puțin până pe 20 august, să fiți mai cumpătați. Aveți nevoie de bani pentru zile negre, bani în care să nu intrați. Lumea trece prin tot felul de evenimente și trebuie să contribuiți. Nu vă faceți planuri financiare serioase, puneți bani deoparte și nu vă atingeți de ei.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

În primul rând, până în octombrie este de bine. Vă merge mintea extraordinar de bine și pentru banii voștri și pentru ai altora. Nici nu veți conștientiza câte lucruri puteți să faceți în zona financiară. Marte mergând apoi în semnul vostru, totul va depinde de voi. Cât e Marte în casa a 12-a până pe 20 august, sunt câteva îngrijorări legate de sănătate. Sfatul astrologului este să faceți chestii pentru voi, cu cât cheltuiți mai mulți bani pentru propria persoană, cu atât mai mulți bani se vor întoarce către voi. Oamenii din jurul vostru vă sprijină.

Citește aici continuarea pentru celelalte zodii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel