Horoscop 31 august: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care va împrumuta bani. Mare grijă la cheltuieli!
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Karolina Grabowska)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Karolina Grabowska)
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Ultima zi a lunii august nu este marcată de evenimente importante astrologice. Putem spune chiar că tranzitele actuale fac tranziția de la energia verii la cea a toamnei. Adică trecem de la entuziam la o lipsă de chef, în primă fază. După care ne dăm seama că trebuie să renunțăm la validarea din partea celorlalți și că trebuie să trecem la muncă. 

Pe 1 septembrie avem un sextil între Marte din Gemeni și Jupiter din Berbec. Este genul acela de aspect care îți dă și încredere și dorința de a munci. Vorbele vor fi întotdeauna urmate de fapte și acțiuni. Ai șanse mai mari de a rezolva o problemă veche pentru că acum nu o vei mai vedea atât de grea. Va crește și nivelul competitivității. 

Pe 3 septembrie, Mercur din Balanță face o opoziție cu Jupiter din Berbec. Din discuțiile cu ceilalți vom extrage idei promițătoare și noi perspective. Pot apărea și situații în care dreptatea noastră să nu fie și dreptatea celorlalți. Luarea deciziilor va fi un proces mai greoi. 

Pe 4 septembrie, Mercur din Balanță va face un trigon cu Marte din Gemeni. Plimbările în compania persoanelor dragi vor fi tare plăcute. De altfel, astrele chiar ne invită să căutăm orice ocazie pentru a discuta cu ceilalți. Vom avea mai multă încredere în propriile idei. 

Balanță

Dacă aveți de făcut negocieri, aveţi de discutat despre salariu sau despre anumite bugete, negociaţi la sânge.

Scorpion

Tendinţa va fi de a interacţiona cu mulţi oameni superficiali. Fugiţi de oamenii care vă provoacă, vă înţeapă, vă enervează şi căutaţi oameni cu care să vă simţiţi bine, care să nu vă spună nimic, dar nu vă vor fi alături în momentele grele. Aveţi grijă cu cine vă consumaţi timpul şi cu cine vă pierdeţi energia.

Săgetător

Cei singuri ar trebui să încerce să cunoască multe persoane în această perioadă. V-ar prii! Aveţi mai mult curaj în a întâlni oameni noi.

Capricorn

Trebuie să vă asumaţi ceva. Întoarceţi totul asupra voastră: cum vă prezentaţi lumii, cum vorbiţi, cum vă îmbrăcaţi, cum negociaţi. Fiţi cât mai prezenţi.

Vărsător

Un pic de superficialitate nu v-ar strica. Aveţi nevoie să fiţi mai evitanți, zilele acestea, să nu vă implicaţi cu adevărat în problemele oamenilor din jur pentru că vă încărcaţi.

Pești

Mare atenţie asupra cheltuielilor şi a asupra momentelor în care va trebui să accesaţi şi alte fonduri, nu doar banii voştri. Trebuie să apelaţi şi la alţi oameni.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel