Horoscop 29 noiembrie 2018. Pătrășcanu, previziuni pentru zodii
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Horoscop 29 noiembrie 2018. Pătrășcanu, previziuni pentru zodii. Este o zi fructuoasă după prânz, când avem mai mult spor în muncă, putem câştiga şi bani, potrivit horoscopului zilei, prezentat de  Cameliei Pătrășcanu,  la Antena 3.

Horoscop 29 noiembrie 2018. Pătrășcanu, previziuni pentru zodii. Berbecii sunt felicitaţi pentru precizia cu care rezolva sarcinile, dar şi pentru rapiditatea cu care se ocupă de atribuţiile lor.

Horoscop 29 noiembrie 2018. Pătrășcanu, previziuni pentru zodii. Taurii au o zi delicată. Nu este cazul să se bage în activităţi complicate, nici să dea nişte răspunsuri finale astăzi. E mai bine spre seară.

Horoscop 29 noiembrie 2018. Pătrășcanu, previziuni pentru zodii. Gemenii. Multe întâlniri, multe discuţii, informaţii care se bat ca în cap, nu mai ştiu ce concluzie să tragă. Spre seară se lămuresc lucrurile.

Horoscop 29 noiembrie 2018. Pătrășcanu, previziuni pentru zodii. Racii nu au voie să cheltuiască astăzi. Nu ştiu cum să gestioneze banii, dacă să împrumute pe cineva sau să se implice într-o activitate din care ar avea de câştigat. 

Horoscop 29 noiembrie 2018. Pătrășcanu, previziuni pentru zodii. Leii sunt un pic tensionaţi, au sentimentul că nu sunt înţeleşi sau că persoanele nu răspund conform aşteptărilor lor. Totul se rezolvă spre seară.

Horoscop 29 noiembrie 2018. Pătrășcanu, previziuni pentru zodii. Fecioarele sunt nesigure, au trac dacă au o întâlnire importantă sau o activitate importantă. După ora 16:00, sunt mai limpezi, mai siguri pe ei.

Horoscop 29 noiembrie 2018. Pătrășcanu, previziuni pentru zodii. Balanțele: discuţii cu un prieten sau o şansă, ori invitaţie care soseşte.

Horoscop 29 noiembrie 2018. Pătrășcanu, previziuni pentru zodii. Scorpionii sunt mai eficienţi la muncă în a doua jumătate a zilei. Deciziile importante trebuie lăsate după prânz, când au rezultate minunate.

Horoscop 29 noiembrie 2018. Pătrășcanu, previziuni pentru zodii. Săgetătorii: întâlniri minunate spre seară şi călătorii pe care le pot stabili în a doua jumătate a zilei. 

Horoscop 29 noiembrie 2018. Pătrășcanu, previziuni pentru zodii. Capricornii sunt centraţi pe partener sau pe un colaborator şi ajung la un consens, spre seară.

Horoscop 29 noiembrie 2018. Pătrășcanu, previziuni pentru zodii. Vărsătorii au o zi fructuoasă din punct de vedere al relaţiilor şi al întâlnirilor, dar după prânz şi ar fi bine să se întâlnească cu cineva sau să discute lucruri importante în prima parte a zile.

Horoscop 29 noiembrie 2018. Pătrășcanu, previziuni pentru zodii. Peştii îşi repara imaginea, arată de ce sunt capabili. Este bine să aibă discuţii explicative.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel