Horoscop 28 septembrie 2022. Previziuni pentru zodii
Autor: Florentina Constantin | Publicat pe: 28 sep 2022, 08:13
WhatsApp
Află ce ți-au pregătit astrele, astăzi, 28 septembrie 2022.   

Daniela Simulescu, astrologul DCNews și Astrosens, vă aduce horoscopul zilei pentru fiecare zodie, de la ora 09:00, pe DCNews, DCNewsTV, precum și pe Facebook și Youtube DCNews. 

Marte din Gemeni va face un trigon cu Saturn din Vărsător. Chiar și vitezomanii zodiacului vor simți nevoia să încetinească, și la propriu și la figurat. Răbdarea devine un instrument uimitor. Venus petrece ultima zi în semnul Fecioarei, iar Luna tranzitează semnul Scorpionului. 

Nu uitați că sunt ultimele zile cu Mercur retrograd, ceea ce înseamnă că ne vom lovi de tot felul de încurcături. 

 

Marte retrograd în Gemeni până în 2023

 

În perioada 30 octombrie 2022 - 12 ianuarie 2023, Marte va retrograda în semnul Gemenilor.

"Va face mult zgomot pentru nimic! Ne vom da seama cât de mult s-a infiltrat tehnologia în rutina noastră. Energia Gemenilor se referă la comunicare, la multitasking, la disiparea energiei în multiple direcții, idei noi, diversificare, adaptabilitate, progres intelectual, dorința de a fi mereu tineri. Cu ocazia acestei retrogradări, putem discuta din nou și despre reconversia profesională. Sau despre înscrierea la unele cursuri/ateliere/workshop-uri pe care am fi vrut să le facem la un moment dat, însă atunci viața ne-a oferit unele responsabilități”, a explicat astrologul Daniela Simulescu.

Cu Marte retrograd în Gemeni, trebuie să aveți mare grijă dacă vreți să vă luați permisul sau să vă cumpărați mașină.

Cu Marte retrograd în Gemeni, relațiile cu frații și surorile se schimbă. „Pe moment sunt dinamice, după s-ar putea să vă irite mult. Vă înfuriați din nimic pe ei și ei pe voi. Cu Marte retrograd în Gemeni, o vorbă aruncată s-ar putea să provoace un rău mare”, a precizat astrologul DCNews, Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?