Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop 28 august-3 septembrie. O zodie este sfătuită să repare lucrurile din casă. Daniela Simulescu: Nu așteptați să se strice când vă este lumea mai dragă / video

Autor: Valentina Miu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursă foto: Freepik
Sursă foto: Freepik
Daniela Simulescu, astrolog DC News şi redactor şef Astrosens, a făcut noi previziuni astrale pentru săptămâna 28 august-3 septembrie.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

„Luna Plină se petrece în casa a V-a. Mulți dintre voi veți lua decizia să faceți un copil. Mulți dintre voi veți lua decizia să nu faceți un copil. Alții vor avea probleme cu copiii pe care îi au. Din toate astea apar cheltuieli, apar supărări. Când Saturn este în casa a V-a nu vă mai bucură nimic, nu vă mai face nimic fericiți. Vă lipsește motivația și oarecum Luna Plină vă spune că motivația la care visați din când în când nu există, ea este doar în capul vostru.

Câteodată existența pe această planetă reprezintă doar responsabilitate, asumare, muncă, să fiți serioși, să fiți oameni de bază și atât. 

Din păcate nu sunteți pe primul loc zilele acestea. Va trebui să faceți diferența între ce vă doriți și ce veți primi cu adevărat. Pot apărea niște momente mai depresive, mai neplăcute, mai ales că Venus se apropie de oprirea retrogradării.

Atunci când nu vă simțiți bine vă așteptați ca celălalt să vă ajute, însă și celălalt are problemele lui. Cumva trebuie să vă descurcați singuri”, a spus Daniela Simulescu,

Săgetător/Ascendent în Săgetător

„Luna Plină se află în casa a IV-a. Trebuie să vă uitați prin casă la ce nu prea funcționează și să nu așteptați se strice când vă este lumea mai dragă. Dacă nu funcționează ceva în casă, atunci luați acel lucru și mergeți să-l reparați sau schimbați-l.

Problemele din familie vă copleșesc pe plan emoțional, dar cumva este un test din parte universului: să nu mai fiți copii, să fiți oameni mari și să acceptați că această condiție de muritor nu presupune doar distracție și voie bună. Presupune de cele mai multe ori durere, tragedie, neplăceri, suferință. Nu luptați împotriva lor, ci învățați să le acceptați”, a declarat Daniela Simulescu.

Vezi previziunile astrale pentru celelalte zodii aici:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel