Horoscop 26 decembrie - 1 ianuarie 2023. Mercur retrograd, surpriza de la finalul anului. Zodia care are nevoie de o schimbare
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Horoscop 26 decembrie - 1 ianuarie 2023. Mercur retrograd, surpriza de la finalul anului. Zodia care are nevoie de o schimbare / Foto: Pixabay, de Stefan Keller
Horoscop 26 decembrie - 1 ianuarie 2023. Mercur retrograd, surpriza de la finalul anului. Zodia care are nevoie de o schimbare / Foto: Pixabay, de Stefan Keller
Daniela Simulescu a venit cu previziunile astrale pentru săptămâna 26 decembrie - 1 ianuarie 2023.

Finalul anului are câteva surprize din punct de vedere astrologic, explică Daniela Simulescu. Mai exact retrogradarea lui Mercur! Da, ați auzit bine! Vă invit să vă bucurați de aceste zile, alături de cei dragi, și să vă încărcați cu multă răbdare. Planeta comunicării și a mișcării va retrograda în semnul Capricornului. 

Cel mai probabil, finalul lui 2022 și începutul lui 2023, vor aduce multe decizii pe plan profesional. Unele pe care voiam să le luăm de ceva timp, dar și unele care ni se vor părea prea dure și nedrepte. De asemenea, această retrogradare a lui Mercur ne va obliga să ne dăm seama când nu ne-am asumat unele inițiative sau cum am fugit de responsabilitate. De această dată, nu vom mai putea. Să nu uităm că ne aflăm și sub influența lui Marte retrograd în Gemeni, până pe 12 ianuarie. Comunicarea va fi mai eficientă și se va învârti în jurul lui „CUM SĂ”. Cum să fac să rezolv, cum să găsesc soluții, cum să câștig mai mulți bani și așa mai departe, a mai spus astrologul.

Zodia care va simți nevoia de schimbare în săptămâna 26 decembrie - 1 ianuarie 2023

 

Totodată, astrologul Daniela Simulescu a venit cu previziuni pentru fiecare zodie în parte. Mai jos afli ce o așteaptă pe una dintre ele.

"Oarecum finalul anului vine la tine cu nevoia de a te gândi foarte mult la viitorul profesional. Iată, cu Mercur retrograd în Casa a 10-a vei reveni asupra unor idei, nu îți mai place unde ești, vrei să se schimbe ceva. Nu neapărat locul de muncă, nu neapărat domeniul, dar simți că e ceva ce nu a funcționat, simți că e ceva ce poate fi îmbunătățit, mai ales că și Venus face sextilul cu Neptun, pe urmă Venus face conjuncția cu Mercur retrograd, deci ești în stare, ești dispus, te canalizezi astfel încât să oferi puțin mai mult în zona profesională. Asta pentru cei care lucrează.

Pentru cei care nu lucrează, de exemplu poate aveți niște zile libere dedicate sărbătorilor, trebuie să vă asumați. Trebuie să vă asumați că îi strângeți pe toți într-un loc, trebuie să vă asumați că luați anumite decizii, le spuneți că vă vedeți la o oră anume, că mâncați piftia aceasta, mâncăm această ciorbă, adică oamenii se uită la voi și așteaptă să oferiți o anumită decizie. Atenție, decizia luată, deși o spuneți, voi veți reveni asupra ei, deși vă placeți să spuneți și să rămână așa, ei bine, zilele acestea ziceți că faceți curcan cu cartofi la cuptor și rozmarin, vă dau un exemplu simplu care arată ce se întâmplă în viața voastră, și vă duceți la magazin și vă dați seama că nu găsiți rozmarinul și pe moment trebuie să schimbați. Nu mâncăm curcan cu cartofi și rozmarin, dar mâncăm curcan cu orez. Voi va trebui să reveniți asupra acestor decizii, așa că nu vă supărați dacă și ceilalți revin că și pentru ei e Mercur retrograd, bine, nu acolo unde este și pentru voi.

Vă mai spun ceva, nu vă certați cu persoanele mai în vârstă, nu intrați în discuție cu acestea, mai degrabă ascultați-le și învățați de la ele", le transmite Daniela Simulescu celor din Zodia Berbec sau cu ascendentul în Berbec.

Previziunile pentru toate zodiile le găsești în video de mai jos:

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel