Horoscop 23 noiembrie 2022: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Se termină distracția pentru un nativ. Iată ce are de făcut!
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă foto: Unsplash
Sursă foto: Unsplash
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Trebuie să îți aduci aminte de schimbările profesionale din ultimele săptămâni. A trebuit să renunți la ceva sau a trebuit să reiei ceva ori a trebuit să începi ceva nou, deși nu ți-a convenit. În toate aceste situații, tu ai găsit o bogăție sau poate ai găsit mai mult timp. Este vorba despre ceea ce s-a schimbat în interiorul tău și pe partea de sănătate va trebui să ai mare grijă de acum încolo. Mulți dintre voi vă veți putea găsi serviciu în următoarele săptămâni. 

Horoscop SCORPION

Te-ai distrat vara asta? Normal! De mâine distracția trebuie să fie mai serioasă, dar înainte de asta, gândește-te cam ce ai învățat tu vara ce a trecut, ce s-a lipit de tine. Nu te gândi neapărat la ce ți-au făcut alții, ci gândește-te la ce ți-ai făcut tu vara aceasta. 

Horoscop SĂGETĂTOR

Unii v-ați mutat, v-ați remutat, v-ați răzgândit, ați cumpărat, ați vândut, ați fost trași de chestiuni familiare și chestiuni legate de familie. De mâine lucrurile încep să se așeze. Chiar și așa, nu ar strica să stai tu astăzi și să mai arunci din praful de prin casă, și la propriu, și la figurat. 

Horoscop CAPRICORN

Ați fost pe drumuri, ați intrat în discuții, ați dat de oameni, v-ați văzut cu prieteni din străinătate, ați călătorit, v-ați mutat, v-ați plimbat, ați învățat, ați studiat. Ia stați cu voi azi și gândiți-vă: unde mi-am demonstrat că nu le știu pe toate. Unde am învățat lucruri noi și cum le pot folosi de acum încolo. 

Horoscop VĂRSĂTOR

Sunt convinsă că au apărut niște șanse financiare, dar au fost și niște cheltuieli în ultimul timp și cred că v-ați dat seama cum vreți să faceți banii și cum nu vreți să faceți banii. E adevărat că toți vrem mai mulți bani, dar la un moment dat trebuie să învățăm să punem și limite. Să nu uităm că voi îl aveți și pe Saturn în semnul vostru și partea financiară este foarte importantă.

Horoscop PEȘTI

Jupiter își va opri mâine retrogradarea în semnul vostru, așa că gândiți-vă puțin la ultima perioadă, de la întâi ianuarie, până la 11 mai și de la opt octombrie, până acum. Tot ce s-a întâmplat în perioada asta, de mâine va merge la pas liniștit până la finalul lui decembrie, dar din 2023 trebuie să concretizați ceva din ce ați început. 

"Câteodată ai nevoie de ani ca 2023 să te hotărăști și tu la ceva. Și nu neapărat că te împing apropiații sau societatea să iei o decizie. Este vorba de tine. Și asta va fi cea mai mare provocare! Dar să vezi cum stă treaba. Marte, planeta acțiunii și a motivației, stă în semnul tău până pe 25 martie. Și știi ce nu îi place lui Marte? Victimizarea, scuzele și comparația cu alții. În primă fază, vine cu furie, cu pierderea răbdării, cu frică și cu un nivel crescut de agresivitate. Apropiații vor rămâne uimiți de curajul pe care îl vei dobândi. De modul în care îți vei reclama independența. Și știi cum începe schimbarea? Cu pași mici. Jupiter va tranzita casa planurilor pentru viitorul apropiat până pe 16 mai, timp suficient capeți încredere", transmite Daniela Simulescu. Vezi mai multe despre zodia GEMENI AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel