Horoscop 22 iulie. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. E rost de vacanță pentru unii nativi!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Pexels / Horoscop 22 iulie
Pexels / Horoscop 22 iulie
Astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni ale horoscopului zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Venus intră în casa a XII-a, puțină grijă la relațiile pe care le aveți. S-ar putea să aflați lucruri despre partener, s-ar putea ca partenerul să afle lucruri despre voi, unele periculoase, unele mai puțin periculoase. Sau dintr-o dată să deveniți mai curioși de telefonul partenerului, de mesajele pe care le dă, să aveți tot felul de bănuieli, tot felul de suspiciuni. E adevărat că ele nu sunt complet neîntemeiate, sigur există un sâmbure de adevăr, dar asta nu înseamnă că trebuie să faceți din țânțar armăsar, să ne înțelegem. Cred că vă atrăgeam atenția și zilele trecute, grijă la ce relații apar acum, sau în ce relații veți intra, să nu fie cu persoane care nu sunt libere, persoane dependente sau persoane care vă mint, la modul „divorțez”, dar nu o să divorțeze niciodată. 

Horoscop SCORPION

Intrarea lui Venus în Fecioară vă priește, mai scăpați de presiunea de la locul de muncă. A fost o presiune bună, dar prea mare. Venus în casa a XI-a, făcând opoziție la casa a V-a, unde este și Jupiter, face și opoziția cu Jupiter, să știți că dacă e să mă întrebați pe mine, astăzi este o zi în care indiferent de ce se întâmplă la locul de muncă, eu aș folosi-o mai mult în zona relațională. Să încerc să corectez anumite lucruri, să încerc să vorbesc cu persoana, să văd dacă îmi este dor de cineva, să încerc să văd ce se întâmplă acolo sau să mă întorc la cineva sau să vindec ce se întâmplă între mine și partener. Eu aș folosi mai mult ziua aceasta în plan personal. 

Horoscop SĂGETĂTOR

Venus intră în casa a X-a profesională, este foarte bine, dar vouă vă stă capul în continuare la distracție și călătorit, că Soarele intră în casa IX-a, să ne înțelegem, unde mai este Marte puțin. Știți cum este, voi ați vrea să mergeți la serviciu, dar ați vrea să plecați, în ciuda distracției, nu vă priește vouă chestia asta. Pe de altă parte, să știți că primiți sprijin la serviciu. Dacă vă duceți și spuneți că vreți concediu mai mult sau vreți o zi liberă, încercați azi să spuneți lucrurile și puteți să negociați pentru ceea ce vă doriți, astfel încât să vă ocupați și de ale voastre. 

Vezi și: Horoscop 22 iulie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care va duce o luptă dureroasă. Nimeni nu-ți cunoaște sufletul!

Horoscop CAPRICORN

Venus intră în casa a IX-a, asta este un lucru minunat, pentru că aș fi putut să vă spun că vă extindeți mintea, învățați, dar e vară, nu învață nimeni, poate doar cei care aveți examene, cei care trebuie să vă înscrieți la anumite școli, e o perioadă bună pentru ceilalți, Venus aici în casa a IX-a îi poate ajuta să călătorească, să plece în vacanță, să se simtă bine. Intrarea Soarelui în casa a VIII-a vine, bineînțeles și cu niște cheltuieli, de parcă nu au fost până acum, dar asta este, doar plecați în vacanță. 

Horoscop VĂRSĂTOR

Să le luăm pe rând. Soarele intră în casa a VII-a, iese Venus, v-au mers apele, dar cu Soarele nu mai merge. Cu Soarele aici trebuie adresată problema cât mai clar. La modul, dacă v-ați simțit nerespectați, dacă v-ați simțit jigniți sau respinși într-un fel cu Soarele acolo ziceți. Dacă relația nu este foarte stabilă și unul după altul încercați să vă cuceriți, dacă au fost chestii care nu v-au convenit și le-ați lăsat sub preș, că știți cum este, de data aceasta, cu Soarele acolo, trebuie să ziceți stop, până aici. După care Venus intră în Fecioară, în casa a VIII-a. Poate să fie o perioadă bună pentru reaprinderea pasiunii, însă în același timp și pentru a regestiona finanțele cuplului, finanțele familiei, sau pentru cei care își doresc mai mulți bani din afacerea pe care o au. Începe o perioadă interesantă din acest punct de vedere. 

Horoscop PEȘTI

Opoziția dintre Venus și Jupiter de astăzi, Venus intră în casa a VII-a, Jupiter în semnul vostru e oarecum susținută de careul cu Lilith, pentru că înseamnă că și Jupiter face acolo un careu. Ce v-aș recomanda eu? Și voi, dacă e să mă recomandați pe mine, pentru voi zona relațională e foarte importantă și aspectele cer iertare, cer înțelegere, cer uitare. Dar acceptare nu că te iert și te accept ca tu să faci ce vreau eu. La modul în care, dacă persoana respectivă nu vrea să facă așa cum vreți voi, să îi lăsați drumul liber, abandonați lupta, pentru că astfel vă iertați și pe voi, vă liniștiți, nu mai trageți de oameni, dacă e de tras de ei. Iar pentru ceilalți, care nu au situații din acestea, pentru cei singuri poate fi o zi în care să ieșiți la o întâlnire sau să vorbiți cu o persoană pe care o cunoașteți de mult timp și să încercați să o abordați pe plan amoros. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel