Horoscop 20 iulie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zi grea pentru o zodie. Durerile ascunse ies la suprafață
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

BERBEC

Atenţie la zona financiară! Poate învăţaţi să negociaţi altfel, poate învăţaţi să cereţi bani pentru voi altfel. Poate mergeţi la un interviu. Renunţaţi la obiceiurile vechi şi învăţaţi să cereţi pentru voi, nu neapărat bani. Este foarte importantă zona financiară, astăzi.

TAUR

Modul în care expuneţi, astăzi, ideile trebuie să fie urmate şi de emoţii. Trebuie să creaţi o poveste în orice faceţi. Veţi avea de câştigat!

GEMENI

Atenţie la modul în care vă lăudaţi! Astăzi, dacă vreţi să le spuneţi celorlalți cine sunteţi, ce puteţi, trebuie să fiţi cât mai autentici. Apelaţi puţin şi la partea emoţională. Nu fiţi foarte raţionali astăzi!

RAC

Astăzi, nu aveţi o problemă în a vă manifesta, a comunica, a vă mişca. Sunteţi dornici în a rezolva problema, a găsi soluţii. Vă merge mintea! Aveţi curaj să spuneţi anumite lucruri, învăţaţi să vă lăudaţi puţin.

LEU

Este puţin mai greu pentru voi. Ar fi o zi foarte bună dacă aţi merge la terapie, astăzi, sau dacă aţi alege să scrieţi un jurnal, în care să vă scoateţi emoţiile. Ajungeţi la suferinţele şi traumele voastre şi aveţi puţin curaj să le expuneţi, fără să vă simţiţi vulnerabili. Fiţi sinceri cu voi, astăzi! 

FECIOARĂ

Vorbiţi despre viitor, astăzi, nu staţi foarte ancoraţi. Dacă la serviciu aveţi de discutat despre un proiect, nu ţineţi cu dinţii de ce s-a făcut până acum. Fiţi mai deschişi sau propuneţi voi alte căi. Cu cât ţineţi cu dinţii, astăzi, de ce e vechi, cu atât nu va ieşi nimic. Şi acasă la fel.

Previziunile complete, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel