Horoscop 19 august: Marte se pregătește de semnul Gemenilor. Ce aduce pentru fiecare zodie
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Află ce ți-au pregătit astrele astăzi, 19 august. 

Este ultima zi a lui Marte în semnul Taurului, de mâine intrând în cel al Gemenilor, ceea ce ne va face să ne simțim blocați, spune astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu. Simțim că avem nevoie de o schimbare, dar nu găsim în noi motivația de a o face, de a o căuta. În plus, parcă în mod intenționat, și Mercur se apropie de Neptun, ceea ce ne face confuzi. Luna se va plimba și ea între Taur și Gemeni, atenționează astrologul. 

Ce înseamnă asta? 

Află de la ora 09:00, pe DCNews.ro, la DCNewsTV.ro, precum și pe Facebook și Youtube DCNews, unde va fi transmis emisiunea dimineții: horoscopul zilei adus de către astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu. 

 

 

Ce urmează în weekend

Pe 20 august, Marte își începe tranzitul în Gemeni. Și aduce nevoia de a căuta alte soluții atât la problemele vechi, cât și cele actuale. Și să acționăm fără un obiectiv clar. Haosul, cuvintele, lipsa așteptărilor și dorința de a face schimbări vor fi armele noastre cele mai folositoare. Marte stă de obicei aproximativ două luni într-un semn, dar de data aceasta va rămâne în Gemeni până pe 25 martie 2023. Ce vom învăța: că nu ne trebuie mult/totul pentru a începe ceva nou. Putem porni la drum cu puțin. 

Pe 21 august, Mercur din Fecioară face o opoziție cu Neptun din Pești. Până și cei mai logici și analitici oameni pot avea momentele lor de slăbiciune. Confuzia nu este neapărat ceva negativ. Poate aduce chiar vindecare. Atenție la promisiunile partenerilor!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel