Horoscop 19 august: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Un nativ s-ar putea muta, cumpără o casă. Schimbarea vine!
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă foto: Pexels (Kelly)
Sursă foto: Pexels (Kelly)
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Marte e în casa a noua până în martie la anul, e o perioadă extraordinară. Dacă v-ați înscris sau vreți să vă înscrieți la o nouă facultate, dacă vreți să urmați alte cursuri, dacă vreți să plecați din țară sau să vă întoarceți, dacă vreți să vă schimbați principiile...sunt oameni care, la un moment dat în viață, își dau seama că nu au o filosofie de viață și și-o caută, încep să citească, încep să meargă la evenimente, încep să participa la cursuri și ateliere de workshop și e și o perioadă bună pentru spiritualitate. Nu uitați că Marte este guvernator de casa a șaptea, așa că cei singuri pot avea o perioadă cu multe posibilități. Acea opoziție Mercur - Neptun vă atrage atenția, dacă dormiți și cât, la ce mâncați, la ce beți. 

Horoscop SCORPION

Marte este guvernatorul vostru, e un moment important, iese din casa a șaptea a relațiilor, unde a adus probabil rupturi, unde a adus probabil tensiuni, unde a adus momente neplăcute, se va duce în casa a opta. Casa a opta este în principiu pentru voi, trecând peste tot ce se spune despre casa a opta, că este casa morții, a senzualității, teoretic, vorbește foarte mult și de partea de investiții, de bani. Mulți veți primi, poate, bani din partea familiei, veți dori să investiți, veți dori să faceți o afacere, vă veți dori un salariu mult mai mare, dar veți intra într-o zonă în care contează mai mult ce nu se vede, ce nu se aude, ce nu este oficial. Chiar și așa, vedeți că Marte în Gemeni vă face puțin bârfitor. V-ar prii să nu vă implicați în bârfe și nici să vă spuneți viața personală la serviciu.

Horoscop SĂGETĂTOR

Mulți dintre voi, până în martie, gândiți-vă la următorul lucru. Marte intră în casa a șaptea, Marte dezbină, rupe, distruge, sparge. Deci până în martie pot fi foarte multe tensiuni pe plan relațional, chiar dacă relația merge, chiar dacă relația nu merge. Pentru cei singuri, Marte poate să vină cu multe posibilități, chiar și pentru cei într-o relație, poate să vină cu posibilități, aveți mare grijă. V-aș invita să fiți mai atenți și la partea legală din viața voastră, fie că e vorba de un contract pentru casă, fie că este vorba de un parteneriat la locul de muncă sau poate chiar un proces pe care îl aveți. Aș vrea să vă atrag atenția asupra acestei opoziții de duminică, Mercur - Neptun. Neînțelegerile cu partenerul să nu escaladeze mai mult decât e cazul. 

Horoscop CAPRICORN

Marte va intra în casa a șasea și de n-o să vă aducă muncă, și muncă, și răsmuncă și foarte multă muncă, până în martie, să nu îmi spuneți mie pe nume și nu vă aduce doar muncă. Vă aduce și neînțelegeri cu colegii, vă aduce și schimbări de pe o zi pe alta în departamentul în care lucrați, vă aduce foarte multă presiune, competiție, frica de la locul de muncă, vi se spune ”trebuie să face asta, că dacă nu facem asta...” și sunteți tot timpul sub un stres continuu, de aceea vă atrag atenția și la sănătate de acum cu Marte în casa a șasea. 

Horoscop VĂRSĂTOR

Vouă vă priește tranzitul lui Marte prin casa a cincea. Casa a cincea vorbește de iubire, chiar de iubirea trupească, vorbește de afecțiune, de partea asta de sentiment, de emoție, de a te juca, de a te aventura, de a experimenta, de a explora. Când te gândești la Marte în casa a cincea, te gândești la un copil care atrage atenția cum dansează, cum cântă, cum se mișcă. Ei, așa va trebui să fii și tu până în martie, să atragi atenția, să te bagi în tot felul de situații și nu doar pentru a atrage atenția, ci și pentru a-ți da tu seama ce și cum îți place să faci, ce ai mai putea să creezi. Casa a cincea are o energie creatoare foarte puternică. Bineînțeles, cu Marte în Gemeni, n-o să știi ce să faci, dar e important să faci și aia, și aia. E foarte improtant să te joci cu tine și până în martie la anul, ai timp. 

Horoscop PEȘTI

Marte va tranzita casa a patra. Vorbește foarte mult de mă mut, schimb ceva la casă...dar, bineînțeles, n-o să fie schimbări ușoare, pentru că e vorba de Marte, să ne aducem aminte și lui Marte până nu face puțin scandal, până nu face puține provocări, nu se simte el bine, să ne înțelegem. Multe schimbări vor apărea în spațiul în care locuiești. Poate îți cumperi o casă, poate vinzi un imobil poate, nu știu. Bineînțeles că Marte s-ar putea să vină și cu certuri, cu neînțelegeri, cu oftică, cu invidie, cu lucruri de genul ăsta. Mare atenție la opoziția Mercur - Neptun de duminică, să nu fii păcălit de ceilalți, să fii mai circumspect. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel