Horoscop 19 - 25 februarie 2024. Voropchievici: O zodie va avea doar reușite
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
Numerologul Mihai Voropchievici. 
Numerologul Mihai Voropchievici. 
Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul pentru 19 - 25 februarie 2024.

La emisiunea Adevăruri ascunse, realizată de Cătălina Porumbel, Mihai Voropchievici a spus ce ne așteaptă în zilele următoare. Cine este cea mai norocoasă zodie? Cine trebuie să aibă mai multă grijă?

Unele zodii se pot considera privilegiate în fața norocului în perioada 19 - 25 februarie 2024, în timp ce altele sunt îndemnate să fie mai atente și să-și gestioneze cu mai multă precauție alegerile și acțiunile. În lumina acestor informații, fiecare individ are posibilitatea să-și echilibreze și să-și optimizeze traiectoria în conformitate cu influențele astrale.

Ia să vedem ce ne-au pregătit astrele pentru 19 - 25 februarie 2024! Mihai Voropchievici cu noi vești!

Mihai Voropchievici - Berbec

„Se anunță furtună. Berbecii sunt bulversați de o situație confuză, sunt furioși, trec la o dispută, au orgoliul rănit și explodează de nervi. Dacă i-a supărat cineva și nu le-a făcut pe plac, apar acele dispute care pot fi urmate de o ruptură violentă. Deci îți rupi niște prietenii.”

Mihai Voropchievici - Taur

„Are o carte neutră. O săptămână în care trebuie să fiți receptivi, să aveți răbdare cu partenerul. Faceți o deplasare în aventură, simțiți-vă bine, dezvăluiți anumite secrete care sunt individuale, dar e bine să vă cunoașteți reciproc, și veți vedea că situația evoluează lent, dar sigur.”

Mihai Voropchievici - Gemeni

„Importanța comunicării și schimbului de păreri, idei, profesionale, o scrisoare, un telefon sau o deplasare implică pentru voi satisfacerea orgoliului propriu. Veți fi liberi la comunicare. Bucuria mare este când vă reuniți și cu rudele, iar acolo veți fi lideri.”

Dar cine este zodia cea mai norocoasă în această săptămână? Aflați pe Spectacola.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel