HOROSCOP 17 martie, sextil între Mercur din Pești și Uranus din Taur. Află cum te influențează în funcție de ZODIE - VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Horoscop 17 martie 2022/ foto pexels - pixabay
Horoscop 17 martie 2022/ foto pexels - pixabay
Astăzi, 17 martie 2022, sextilul între Mercur din Pești și Uranus din Taur combină energia apei cu cea a pământului și totul va prinde un nou sens. 

Urmăriți, de la ora 09:00, horoscopul zilei adus de astrologul Daniela Simulescu, la DCNews și DCNewsTV și aflați cum vă influențează sextilul Mercur - Uranus. 

”Pe 17 martie avem un sextil între Mercur din Pești și Uranus din Taur.

Creierul nostru va fi stimulat de tot ce e nou, învățăm și prindem totul din zbor și vom dori să ne împărtășim ideile. Pentru că aspectul combină energia apei cu aceea a pământului, vom reuși să aducem emoțiile în planul concret pentru a le găsi un scop. Nu vom respinge părerile diferite sau mai ieșite din comun. Ba chiar vom avea curaj să le îmbrățișăm. 

Pe 18 martie avem Luna Plină în Fecioară și un sextil dintre Soare și Pluto. 

Luna Plină în Fecioară vorbește despre curățenie, disciplină, purificare, organizare și vindecare. De fapt, de nevoia de toate acestea. Pentru că Luna este în opoziție cu Soarele, Mercur, Jupiter și Neptun, toate în Pești. Deci există un risc crescut de haos, debusolare, confuzie în mai toate domeniile vieții. Și trebuie să găsim o metodă prin care să renunțăm la balast, la ce este toxic. Cei mai afectați vor fi cei cu marcaj de Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești. 

Sextilul dintre Soare și Pluto poate oferi revelații despre cum să ne folosim puterea în mod eficient. 

Pe 19 martie, Venus din Vărsător va face un careu cu Uranus din Taur. Multe relații blazate vor fi provocate. Iar cei care vor să aducă ceva nou în zona amoroasă vor fi avantajați. Risc mare de cheltuieli inutile. 

Pe 20 martie avem Echinocțiul de primăvară/Ingresul Soarelui în Berbec. Trecem de la hibernarea și visarea Peștilor la prospețimea și curajul Berbecului.” arată Astrosens.ro cu privire la această săptămână. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel