Horoscop 17 martie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Schimbări la serviciu pentru o zodie. Urmează niște zile interesante
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Venus își începe tranzitul în semnul Taurului. Ne aduce în prim-plan o perioadă plină de bucurie, poftă, plăcere și dorința de a primi tot ce e mai bun pentru noi. Acest tranzit care durează până pe 11 aprilie ne poate face să și economisim niște bani sau să obținem venituri în plus. Pentru a arăta mai bine, ne putem lua niște haine noi din materiale de calitate. Toată zona de hrană începe să fie puțin mai pretențioasă într-un sens bun: vrem să ne bucurăm de mâncăruri fine, băuturi de calitate, dulciuri rafinate. Totodată, relațional vom avea de câștigat, deși e posibil să venim cu un plus de posesivitate. Mercur se pregătește să intre în Berbec. 

BERBEC

Este momentul potrivit să începi să cheltuieşti. Pe undeva s-ar putea să te dai în stambă şi să ai tot felul de idei. Ai grijă!

TAUR

Bucurie! Ar trebui  să nu mai poţi de tine, să te uiţi în oglindă, să te îmbraci frumos, să participi la evenimente. Este vorba de un pic de autoindulgenţă, de bucurie de sine, dar şi de bucuriile vieţii.

GEMENI

S-ar putea să prinzi puţin optimism, după ultimele zile.

RAC

Te vei bucura de tot ce îţi rezervă viaţa. Fii deschis şi nu te mai ţine de siguranţa aia a ta! Profesional, urmează nişte zile interesante. Nu sta să te gândeşti la proiectele de la serviciu, în weekend!


LEU

Fii atent, fii deschis, implică-te! Vezi ce îţi rezervă viaţa, din punct de vedere profesional.

FECIOARĂ 

S-ar putea să fii mai atras de partea nevăzută a vieţii, vei lăsa superficialitatea într-o parte şi vei încerca să îi înţelegi mai bine pe ceilalţi, să îţi dai seama de motivele unor acţiuni.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

- Image by Freepik

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel