Horoscop 17 martie. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Un weekend nemaipomenit pentru o zodie
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Horoscop 17 martie. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Un weekend nemaipomenit pentru o zodie / Foto: Pixabay, de Marcela
Horoscop 17 martie. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Un weekend nemaipomenit pentru o zodie / Foto: Pixabay, de Marcela
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

BALANȚĂ

Venus se duce în Casa a 8-a, guvernatoarea ta, vă dați seama, este vorba despre intimitate, senzualitate, de pasiune. După care Mercur intră în Casa a 10-a și se alătură lui Jupiter, înseamnă că și discuțiile cu partenerul vor fi destul de aprinzătoare. Puteți discuta despre fantezii, despre planuri, de altfel, weekendul acesta eu l-aș rezerva doar în jurul partenerului. 

SCORPION

Venus intră în Casa a 7-a, Saturn este în Casa a 5-a, și voi ar trebui să stați mai mult cu persoana iubită sau dacă nu există o persoană iubită ar trebui să vă dați seama ce anume vă place, ce anume vreți în viața voastră. Dar să nu fie complicat ca altădată pentru că Saturn nu te mai lasă. Trebuie să ieșiți în lume, să cunoașteți, trebuie să vă faceți disponibili.

SĂGETĂTOR

Mercur intră în Casa a 5-a, acolo unde este Jupiter. Este un weekend nemaipomenit pentru activitățile cu copiii. Activitățile respective pot fi și pe parte fizică, dar vedeți că Mercur vorbește și de partea asta mentală, să aveți discuții, să comunicați, să îi învățați ceva, poate mergeți împreună la o piesă de teatru zilele acestea. Venus se mută într-un loc ce ține de partea profesională și vă va ajuta foarte mult săptămâna ce urmează.

VEZI ȘI: Horoscop 17 martie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Schimbări la serviciu pentru o zodie. Urmează niște zile interesante

CAPRICORN

Mercur se mută în Casa a 4-a și vor fi multe discuții despre ceea ce înseamnă spațiul în care locuiți. Și este bine că poate până când Jupiter iese de acolo în mai, poate chiar faceți o schimbare, nu așteptați să pice ceva și să zici că trebuie să renovezi, renovați singur, din proprie inițiativă. Venus se schimbă în Casa a 5-a, e cu iubire, cu romantism, cu pasiune și este și cu răsfăț, și pentru voi, dar și pentru alții din jurul vostru.

VĂRSĂTOR

Mercur se duce în Casa a 3-a, vă priește de minune, scapi de razele lui Neptun și mintea vă este mult mai clară, gândiți mult mai obiectiv deveniți mai curioși, după care Venus se mută în Casa a 4-a și s-ar putea oferi această capacitate de a avea blândețe și înțelegere față de familie. Veți vedea cum timpul petrecut cu frații, surorile, părinții, cu mătușile, cu bunicii, cu rudele, timpul acesta va fi unul de calitate.

PEȘTI

Iată că scăpați de Mercur în semnul vostru, între ghilimele că scăpați pentru că se duce în Casa a 2-a. Și fiind în Casa a 2-a Mercur profitați zilele acestea pentru că undeva curând va intra în Taur, de unde va retrograda, undeva la începutul lui aprilie, deci profitați acum să vă analizați toate pierderile financiare din ultimul timp și să gândiți o altă strategie pentru că Mercur vine cu prospețimea Berbecului acolo în Casa a 2-a a banilor, deci strategii din punct de vedere financiar. Nu uitați că zilele acestea intră și Soarele acolo, deci nu uitați că Soarele iese din semnul vostru, mai e un pic de oboseală, mai e un pic de epuizare. Aveți totuși nevoie de odihnă, să nu neglijați acum asta.

Previziunile integrale le găsiți în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel