Horoscop 17 august: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Daniela Simulescu: Nu te bloca zilele acestea. Există mai multe scăpări
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă foto: Pexels (Jill Wellington)
Sursă foto: Pexels (Jill Wellington)
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Venus face un aspect bun cu Jupiter, mai ales mâine vei resimți acest lucru. Ce înseamnă asta? Înseamnă că există un optimism, e o stare din asta, e o încredere. Vezi tu, și încrederea asta trebuie să se bazeze pe ceva concret, pe ceva serios. Nu uita că Marte, totuși, este în casa a opta, trebuie să ai ceva pe ce să te bazezi, nu doar pe speranță, pe idee, pe miracole. 

Horoscop SCORPION

Marte se va pregăti să iasă din casa a șaptea, casa relațiilor. Te vei confrunta zilele acestea cu situația aceea în care te gândești mai stau, nu mai stau, plec, mai merită, nu mai merit, încep să ies cu persoana respectivă sau nu? Tu singur te blochezi, efectiv tu singur te blochezi, tu singur îți faci un scenariu. 

Horoscop SĂGETĂTOR

Aspectele acestor zile îți sunt pe plac. Marte este la ultimele grade în Taur, în casa a șasea. Ți-aș recomanda să nu oferi încredere oarbă unui coleg și nici tu să nu profiți de încrederea pe care ți-o acordă un coleg. Depinde aici cum vrei să gestionezi ziua. 

Horoscop CAPRICORN

Te-aș invita să te gândești puțin la cum ți-a fost relația cu banii. Atât cu banii pe care îi ai din muncă proprie, atât cu banii pe care i-ai primit din alte surse, cum ar fi părinți, moșteniri, business și alte posibilități. Te invit să te gândești care a fost raportarea, cum te-ai gândit la ei, ce ai făcut cu ei. Te-ai gândit într-un mod bun, ai fost zgârcit, ai economisit foarte mult? Cu siguranță o să ai unele revelații. 

Horoscop VĂRSĂTOR

Vorba dulce mult aduce. Tu o să cucerești oameni, la rândul tău vei fi cucerit de vorbele oamenilor, trebuie să menții starea aceasta de bine. Cu cât te plângi, cu cât te victimizezi, să știi că nu îți iese absolut nimic. Marte va ieși din casa a patra, unde te-a făcut static ceva timp. O să intre la un moment dat în casa a cincea, ceea ce îți va arăta că ai o mulțime de posibilități. Nu te bloca zilele acestea, să nu consideri că există o singură scăpare. Nu! Există mai multe scăpări. 

Horoscop PEȘTI

N-ar strica să fii mai concentrat asupra muncii. Ești în continuare în opoziția Soare-Saturn, pe axa șase-doisprezece și cu cât scoți capul să mai bârfești puțin, cu cât scoți capul să te mai plângi puțin, cu atât vei avea de pierdut și timp și resurse și energie și o să te enervezi destul de mult, așa că o să îți recomand în ziua de azi să te liniștești, să muncești și să te concentrezi și când te duci acasă jobul să rămână pe preșul din fața ușii. 

Noi previziuni, odată cu tranzitul lui Marte în Gemeni. Schimbări majore pentru Balanță, Scorpion, Pești, Vărsător, Leu

Energia Gemenilor iubește curiozitatea, așadar ea diversifică, schimbă, încearcă. Marte este acțiunea, este motorul care ne pune în mișcare. Putem să ne lansăm în mai multe direcții, să vedem ce idei de afaceri ne-ar putea veni și să „ciupim” câștiguri din mai multe părți. 

Marte, cunoscut și ca Micul Malefic, zeul războiului sau soldatul care se aruncă în luptă, intră în semnul curiozității și al diversității, al comunicării și al învățării. Astrologul Daniela Simulescu ne aduce detalii despre acest tranzit deosebit de interesant și extins ca timp, având în vedere că va fi afectat și de o retrogradare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel