Horoscop 17 august 2022: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care trebuie să fie atentă la bani. Grijă mare la serviciu!
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Alena Darmel)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Alena Darmel)
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Pe 18 august avem unul dintre cele mai norocoase aspecte din teoria astrologică. Trigon între Venus, Micul Benefic, și Jupiter, Marele Benefic. O zi foarte bună pentru manifestarea iubirii, a afecțiunii și a generozității. Atât față de noi, cât și față de cei dragi. Să nu uităm că aspectul se petrece pe semne de foc, deci vom avea de-a face și cu o tendință demonstrativă. Dacă ai avut nevoie de o porție sănătoasă de încredere pentru a lua o decizie, o poți lua pe 18 august. 

Pe 20 august, Marte își începe tranzitul în Gemeni. Și aduce nevoia de a căuta alte soluții atât la problemele vechi, cât și cele actuale. Și să acționăm fără un obiectiv clar. Haosul, cuvintele, lipsa așteptărilor și dorința de a face schimbări vor fi armele noastre cele mai folositoare. Marte stă de obicei aproximativ două luni într-un semn, dar de data aceasta va rămâne în Gemeni până pe 25 martie 2023. Ce vom învăța: că nu ne trebuie mult/totul pentru a începe ceva nou. Putem porni la drum cu puțin. 

Pe 21 august, Mercur din Fecioară face o opoziție cu Neptun din Pești. Până și cei mai logici și analitici oameni pot avea momentele lor de slăbiciune. Confuzia nu este neapărat ceva negativ. Poate aduce chiar vindecare. Atenție la promisiunile partenerilor!

BERBEC

Vei resimţi aceste zile. S-ar putea să te simţi puţin blocat. Parcă ai vrea să faci multe lucruri, să te duci în multe direcţii, dar nu se poate.

TAUR

Multă furie, multă agresivitate. Le vei întoarce asupra ta. Totuşi, fii mai blând cu tine, gândeşte-te cum să faci să îţi fie ţie bine înainte de a le face altora pe plac.

GEMENI

Gândeşte-te cum stai cu sănătatea şi cât de mult laşi anxietatea să îţi dăuneze. 

RAC

Atenţie la aspectele de pe plan financiar şi profesional. Fă-ţi planuri! Nu mai aştepta, dacă este ceva ce nu îţi convine. Nu mai visa şi aşteptă!

LEU

Vei învăţa foarte multe lucruri în această perioadă. Cu cât ceri mai mult, cu atât ţi se va da mai mult. Depinde de modul în care ceri. Dacă o vei cere ca şi cum doar tu exişti pe acest pământ, nu vei primi. Dar dacă te duci şi ceri şi spui că tu vrei să primeşti anumite lucruri, anumite cunoştinţe pentru a ajuta şi echipa, şi colegii, cu siguranţă vei primi mult mai mult decât te gândeşti tu.

FECIOARĂ 

Nu ar strica să îţi faci nişte calcule pe plan financiar. Trebuie să ai puţină grijă din acest punct de vedere.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel