Urmărește emisiunea live
Horoscop 16 aprilie. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Pexels
Pexels
Astrologul DC News, Daniela Simulescu, a transmis previziunile zilei pentru fiecare zodie. 

BALANȚĂ

Faceți mici cadouri zilele acestea: un mesaj, o floricică, o bomboană și vedeți ce treziți în oamenii aceia și o să vă simțiți nemaipomenit de bine. La un moment dat veți primi și voi. Nu e un weekend în care să vă plângeți de milă. Efectiv nu stați singuri, căutați prezența oamenilor cât se poate de mult. 

SCORPION

Statul acasă vouă o să vă priască foarte mult, mai ales dacă stați cu partenerul. Orice veți face cu partenerul vă place, vă ajută, vă sprijină, vă oferă încredere. Încă de dimineață de când vă treziți și dați cu mătura sau cu aspiratorul prin casă, orice faceți cu partenerul zilele acestea, vă dă sens, vă faceți să vă simțiți împliniți, deci vedeți ce faceți zilele astea.

SĂGETĂTOR

Treburile gospodărești o să vă placă față de altă dată. Partenerul vine cu foarte multe propuneri și vă zăpăcește. Nici n-o să puteți să îi spuneți că vă solicită cu prea multe, iar voi nu puteți să le faceți pe toate. Important este să vă implicați, să îi arătați că vă pasă, să îi arătați că vreți să fiți acolo, să îi arătați că aveți putere și energie și pentru el și la un moment dat nu va mai trebui să le faceți pe toate pentru că o să își dea și partenerul seama.

CAPRICORN

Acel trigon zice așa: trebuie să cheltuiești niște bani, să-ți faci viața mai ușoară sau să îți însănătoșești viața, să îți vindeci ceva. Adică, dacă astăzi faci multe lucruri și ai multe cheltuieli, hai să cheltuiești bani pentru bunăstarea ta. În primul rând vorbim de bunăstare fizică. Înseamnă să vă luați să mâncați ceva, să vă aduceți aminte că v-a recomandat doctorul niște suplimente. Aveți nevoie să cheltuiți pentru bunăstarea fizică, tot ce ține de zi cu zi. Să dormiți mai bine, să mâncați mai bine, să vă odihniți mai bine, totul în această direcție și veți vedea roadele investițiilor cât de curând. 

VĂRSĂTOR

Acest trigon se petrece pe casa I și casa a V-a. Marte în casa a V-a cere multă iubire, cere mult răsfăț, cere bucurie, cere veselie. Efectiv să cereți dovezi de iubire, de răsfăț de la alții. Aveți nevoie să vedeți ce fac ceilalți pentru voi, cum se comportă cu voi și va fi ca o perfuzie de vitamine. Toată bucuria celorlalți se transformă în vitamine pe care le asimilați și o să spuneți: „hai că pot!”. Weekendul acesta să vi-l creionați să vă simțiți bine. Trebuie să vă simțiți bine weekendul acesta. 

PEȘTI

Căutați-vă familia, vorbiți cu rudele, sunați-le, bucurați-vă de ele, cheltuiți bani pentru ele, faceți fapte bune. Mama, tata, rudele, conexiunile cu membrii cei mai dragi vă vor împlini, chiar dacă nu se întâmplă ceva neapărat activ, ceva clar, dar faptul că vă întoarceți ei, amintirile, nostalgiile, astea vă împlinesc zilele acestea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel