Horoscop 15 august Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară: Zodia care se simte blocată. Atenție, urmează lucruri importante
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto pexels
foto pexels
Astăzi au loc două evenimente importante, iar previziunile pentru zodii chiar sunt pozitive. 

Astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, a oferit previziunile zilei pentru fiecare zodie. Astăzi, 15 august, zi aniversară pentru Astrosens.ro, se rupe opoziția Soare - Saturn, dublat fiind evenimentul de trigonul Marte - Pluto. 

”Marte face un trigon cu Pluto. Înainte de a părăsi semnul Taurului, planeta acțiunii se asigură încă o dată că a lăsat urme serioase după 5 iulie, mai ales în ceea ce privește pragmatismul. Pentru că cele mai recente vești au fost în mare parte despre deciziile financiare, luate atât la nivel național, cât și mondial. Pluto nu vrea decât să adauge greutate acestora. Genul acesta de aspect aduce determinare, pasiune și chef de a reuși. Dar în propriul ritm, mai ales pentru cei cu marcaj de pământ în astrogramă” arată Astrosens. 

Iată previziunile pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară: 

Horoscop 15 august Berbec

Marte e în ultimele grade de Taur, se pregătește să intre în Gemeni, deci urmează lucruri importante. Deocamdată, te simți blocat, așa că ți-aș recomanda să nu faci multe lucruri, încearcă să prioritizezi și să te ocupi doar de ce este esențial. 

Horoscop 15 august Taur

Marte, din semnul tău, încă face trigonul cu Pluto. Ție ți-aș recomanda astăzi să fii mai sigur pe tine și să-ți comunici ideile cu multă intensitate, pentru că-ți vei atrage adepți. E adevărat că Marte e pe ultimele grade în Taur, ceea ce s-ar putea să te facă să ai senzația că-ți pierzi mințile, dar îți aduce și multă stabilitate, rezistență și răbdare, chiar dacă și multă furie. 

Horoscop 15 august Gemeni 

Ne gândim la faptul că Mercur se apropie mâine de un trigon cu Uranus, așa că fii mai deschis astăzi la propuneri, la ce-ți spun colegii, rudele, acceptă și alte variante și vei avea mult de câștigat. 

Horoscop 15 august Rac

Cheltuiește niște bani și pentru tine. Să profităm că Venus se apropie de un trigon cu Jupiter, Soarele este acolo, rupe opoziția cu Saturn, ceea ce înseamnă că nu vei avea atât de multe îndoieli înainte de a-ți cumpăra o pereche de pantofi, poate o rochie, o cămașă, un costum. Cheltuiește niște bani și pentru tine, bucură-te de viață astăzi. 

Horoscop 15 august Leu

Opoziția Soare- Saturn se rupe, Soarele nu va mai fi atât de slăbit, ceea ce înseamnă că-ți recapeți din vitalitate, muncești cu mai mult drag și spor. Venus se apropie de un trigon cu Jupiter, așa că săptămâna aceasta mi-aș pune în plan și niște evenimente care să-mi facă sufletul să se bucure. N-aș trăi simplu. 

Horoscop 15 august Fecioară 

Mercur se apropie de un trigon cu Uranus, Mercur în semnul tău, ceea ce înseamnă că s-ar putea să fii deschizător de drumuri astăzi, să-i ajuți pe alții  să găsească soluții inovatoare. Ai grijă la somn, la ce visezi și ți-ar prinde bine să te implici în proiecte de voluntariat în perioada asta, ține minte! 

Nu uita să asculți și la zodie, și la ascendent. Vezi previziunile complete în video: 

Ce urmează

Pe 16 august, Mercur din Fecioară face un trigon cu Uranus din Taur. Găsim idei inovatoare, soluții originale, ne permitem să nu urmăm căile bătătorite și suntem mai deschiși față de schimbări. Mai ales la nivel profesional. Un aspect bun pentru cei care doresc să își schimbe strategia financiară. 

Pe 18 august avem unul dintre cele mai norocoase aspecte din teoria astrologică. Trigon între Venus, Micul Benefic, și Jupiter, Marele Benefic. O zi foarte bună pentru manifestarea iubirii, a afecțiunii și a generozității. Atât față de noi, cât și față de cei dragi. Să nu uităm că aspectul se petrece pe semne de foc, deci vom avea de-a face și cu o tendință demonstrativă. Dacă ai avut nevoie de o porție sănătoasă de încredere pentru a lua o decizie, o poți lua pe 18 august. 

Pe 20 august, Marte își începe tranzitul în Gemeni. Și aduce nevoia de a căuta alte soluții atât la problemele vechi, cât și cele actuale. Și să acționăm fără un obiectiv clar. Haosul, cuvintele, lipsa așteptărilor și dorința de a face schimbări vor fi armele noastre cele mai folositoare. Marte stă de obicei aproximativ două luni într-un semn, dar de data aceasta va rămâne în Gemeni până pe 25 martie 2023. Ce vom învăța: că nu ne trebuie mult/totul pentru a începe ceva nou. Putem porni la drum cu puțin. 

Pe 21 august, Mercur din Fecioară face o opoziție cu Neptun din Pești. Până și cei mai logici și analitici oameni pot avea momentele lor de slăbiciune. Confuzia nu este neapărat ceva negativ. Poate aduce chiar vindecare. Atenție la promisiunile partenerilor!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel