Horoscop 15-21 mai 2023 pentru zodia Pești. Daniela Simulescu: Învățați chestii practice!
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Horoscop 15-21 mai 2023 pentru zodia Pești. Daniela Simulescu - Învățați chestii practice! Sursa foto: freepik.com
Horoscop 15-21 mai 2023 pentru zodia Pești. Daniela Simulescu - Învățați chestii practice! Sursa foto: freepik.com
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, a oferit previziunile pentru zodia Pești. Află care sunt veștile pentru nativii acestei zodii în săptămâna 15-21 mai 2023.

"Pești și cei cu ascendentul în Pești. E rost de învățat! Jupiter s-a mutat în Casa 3, iar Saturn în Casa 1. Timp de un an trebuie să învățați ceva nou, indiferent de vârsta pe care o aveți și n-aveți scuze.

Și dacă sunteți bolnav și stați foarte mult în casă, deschideți un podcast pe telefon sau emisiune pe televizor și învățați o limbă străină, o chestie de făcut cu mâna, o chestie practică. Trebuie să  învățați chestii practice.

Când vorbim despre Casa 3, vorbim de chestiile astea făcute pe înțelesul tuturor: croșetez, fac mâncare, fac cafea, sunt meșter bun. Trebuie să învățați chestii practice, să vă plimbați mult, să cunoașteți oameni noi, să fiți mai deschiși.

Tendința cu Saturn în semnul vostru este că păreți mai selectiv, dar s-ar putea că mulți dintre voi să fi ajuns într-un punct în care să vă fie frică de oameni, să nu mai aveți aceeași plăcere când ieșiți în oraș, când ieșiți la un eveniment și vreți să stați în locușorul vostru.

Dar Jupiter în Casa 3 zice: vorbește, promovează-te pe Facebook, promovează de pe orice rețea socială, fă-ți un cont, scrie un blog, filmează-te, ieși de acolo din zona ta, iești din văgăună, fă-te cunoscut, învață, învață-i și pe ceilalți!

Cu Jupiter în Casa 3, dacă știți ceva bine, puteți să-i învățați și pe ceilalți puteți să le predați. Marte intră în Casa 6 și la serviciu sunt multe situații conflictuale. Simțiți că puteți să vă implicați în mai multe decât puteți să faceți, dar o să vă lipsească timpul. Sunteți contra-timp, contra cronometru, tot timpul sunteți stresați. Asta o amplifice și alte probleme pe care  le aveți. Poate probleme de sănătate.

Rugămintea mea este încă, încă de săptămâna aceasta, să vă gândiți cât de obosiți ați fost în ultimul timp, dacă vreți să mai luați 10 proiecte în plus sau dacă e momentul să vă puneți pe primul loc. Jupiter în Casa 3 ajută și la o gândire mult mai clară, mult mai sănătoasă pentru voi înșivă", a spus Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro.

Vezi aici previziunile pentru celelalte zodii: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel