Horoscop 14 septembrie 2022. Previziunile zilei pentru zodii
Autor: Irina Constantin | Publicat pe: 14 sep 2022, 08:44
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu
Astrolog Daniela Simulescu
Află ce ți-au pregătit astrele astăzi, 14 septembrie 2022. 

Astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, vă aduce horoscopul zilei pentru fiecare zodie, de la ora 09:00, pe DCNews, la DCNewsTV, precum și pe Facebook și Youtube DCNews. 

Ultimul careu Saturn-Uranus

În luna septembrie, este activ ultimul careu dintre Saturn și Uranus. Anul trecut, de trei ori s-a produs acest careu, după cum a notat astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu: 17 februarie, 14 iunie, 24 decembrie. De această dată, careul nu se mai produce la grad perfect, dar ”se resimte și se va simți!”. Uranus este în Taur, iar Saturn este în Vărsător. Careul dintre cele două își va face simțită puternic prezența de la jumătatea lunii septembrie până în primele săptămâni din octombrie. 

”Uranus în Taur ne-a adus schimbări financiare, bruște, neașteptate și schimbări în zona de confort, din 2019. Saturn în Vărsător s-a axat pe comunitate, colectivitate, drepturile și libertățile noastre. Uranus zguduie tot ce e sigur, dar, în același timp, Saturn în Vărsător ne obligă să ne facem o idee despre viitor, despre un viitor care nu mai știm cum arată” spune astrologul DCNews și Astrosens, care atrage atenția că ”atunci când vorbim despre un careu, vorbim despre o tensiune, de o nevoie interioară de a schimba ceva”. ”Acest aspect se petrece mai ales în viețile celor cu marcaj fix în astrogramă, de cei care au Soare, Lună, Mercur, Venus, Marte, unghiuri sau noduri în aceste semne. Vă invit să vă uitați la tot ce s-a întâmplat anul trecut radical în viața voastră, la lucrurile de care ați tras cu dinții, s-au întâmplat și n-ați știut să le gestionați” transmite Daniela Simulescu. Acum e momentul să vă dați seama că ”nimic nu este sigur” și să analizați, la rece, de ce s-a întâmplat acel eveniment în viața voastră. 

Prin acest ultim careu, trebuie să accepți, de fapt, că ”totul se poate schimba de la o zi la alta”.

Pe de altă parte, de când va intra Saturn în Pești, ultimul semn al zodiacului, până când va ajunge apoi în Berbec, ani mai târziu, ”lumea de dizolvă”, spune astrologul. Pentru a te elibera de trecut și a merge mai departe, în viitor, eliberat, acum e momentul să renunți la niște lucruri, iar aceste sfaturi ale astrelor vin în principal pentru Taur, Leu, Scorpion sau Vărsător. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?