Urmărește emisiunea live
Data publicării:

Horoscop 14 - 20 octombrie, previziunile Danielei Simulescu pentru zodia Taur: S-ar putea să fiți luați prin surprindere

Autor: Ioana Dinu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursă foto: Freepik
Sursă foto: Freepik

Pe 17 octombrie urmează o Superlună Plină, care se petrece pe Axa Berbec-Balanță. Aceasta aduce un val de energie pentru Berbeci, Raci, Balanțe și Capricorni. Acești nativi vor simți o nevoie profundă de transformare, vrând să lase în urmă lucrurile care nu le mai sunt de folos. 

Citește și: SuperLuna Plină, horoscop 14 - 20 octombrie: Zodia atenționată cu privire bani. ”Aveți grijă cu privire la merele otrăvite”

Pentru cei născuți în zodia Taur sau cu ascendent în Taur, se pare că urmează o săptămână plină. Daniela Simulescu, astrolog DCNews și redactor-șef Astrosens, recomandă să nu lăsați pe mâine ce puteți face azi.

"Venus, guvernatoarea voastră, e plină de aspecte în această săptămână, dar ce trebuie să rețineți voi este că în primele zile e în casa a VII-a. Dacă aveți ceva de discutat sau de rezolvat cu partenerul, s-ar putea să fiți luați prin surprindere, pentru că voi tot vreți să amânați, dar dintr-o dată, iată, opoziția dintre Venus și Uranus nu vă mai lasă să așteptați, e nevoie să discutați acum. Nu lăsați pe mâine ce puteți face azi.

În a doua parte a săptămânii, Venus se mută în casa a VIII-a, ceea ce înseamnă că veți fi mult mai preocupați de partea financiară. Și să nu uităm că Jupiter este retrograd în casa a II-a, iar această axă II-VIII va fi destul de activă în următoarele săptămâni. Aici vorbim atât de banii din salariu, cât și de cheltuieli în plus pe care nu le-ați preconizat, sau dintr-odată, partenerul are nevoie de banii voștri sau voi de banii partenerului.

Vor apărea tot felul de negocieri. Cumva, negocierile nu vor fi doar pentru banii per se, ci e vorba și de timp, de resurse, de disponibilitate", spune astrologul Daniela Simulescu.

Te-ar mai putea interesa și: EXCLUSIV Horoscop 15 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziunile zilei pentru fiecare zodie - VIDEO

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel