Horoscop 13 septembrie 2022: Revine trecutul! Impactul careului Saturn Uranus pentru zodii: Atenție dacă ești Taur, Leu, Scorpion sau Vărsător
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu
Astrolog Daniela Simulescu
E marți, 13 septembrie! Iată ce ți-au pregătit astrele. 

”Netrebnicul de Mercur retrograd își va face mendrele până pe 2 octombrie. Până pe 23 septembrie în Balanță (semnul relațiilor, negocieri), după care în semnul Fecioarei (muncă, ajustări). Ce se va întâmpla? Trecutul se (re)actualizează. Update-uri peste update-uri. Din alea care apar când îți este lumea mai dragă” atrage atenția astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu. 

În același timp, special pentru această zi, marți, 13 septembrie 2022, astrologul notează: ”Chiar dacă nici astăzi nu există un aspect specific pe cer, vreau să îți reamintesc faptul că ne confruntăm cu al patrulea careu Saturn-Uranus. Nu se va perfecta, adică nu va fi la grad perfect. Dar asta nu înseamnă că nu vom resimți aspectele sale. Mai ales cei care au în astrograma natală marcaj de semne fixe: Taur, Leu, Scorpion, Vărsător”. 

Urmăriți mai multe previziuni astrale pentru fiecare zodie de la ora 09:00, pe DCNews și la DCNewsTV, precum și pe Facebook și Youtube DCNews. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel