HOROSCOP 13 octombrie 2021. Află ce ți-au pregătit astrele astăzi
Autor: DCNews Team | Publicat pe: 13 oct, 08:41
WhatsApp
foto Horoscop 13 octombrie 2021
Află ce au pregătit astrele astăzi pentru fiecare zodie.

Astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, vă aduce horoscopul zilei, la DCNews și DCNewsTV. Emisiunea cu previziunile astrale pentru fiecare zodie este difuzată de la ora 09:00. Nu uita să citești și la semnul zodiacal în care te-ai născut, dar și la ascendent.

 

”Nu mai putem visa”

Săptămâna 11-17 octombrie este poate cea mai importantă săptămână din an, a anunțat astrologul Daniela Simulescu. 

”Astrele ne pregătesc treziri la realitate. Trebuie să fim atenți la perioada 11-17 octombrie pentru că în 11 octombrie Saturn își oprește retrogradarea, iar 17 octombrie este ziua în care Jupiter se pregătește să-și oprească retrogradarea. Ambele vor avea loc în semnul Vărsătorului și acest semn vorbește despre adevăr, despre distanțare socială. E clar că săptămâna respectivă ne pune față-n față cu realitatea, nu cu un optimist deșănțat, pe care l-am trăit din mai până-n octombrie. Jupiter și Saturn, care-și opresc retrogradarea, sub semnul Vărsătorului, ne aduc adevărul, realitatea, ceea ce există cu adevărat în viața nostră. Nu mai putem visa.” a spus astrologul Daniela Simulescu, în cadrul emisiunii despre horoscopul săptămânii 11 - 17 octombrie 2021. 

G Ad:

Sunt și vești bune, însă! Oprirea retrogradării lui Saturn, luni, 11 octombrie 2021, vine la pachet cu părți bune: ne ajută să construim, de exemplu, după ce ne aduce cu picioarele pe pământ și ne scoate din visare. Din păcate, spulberă și planuri, ceea ce avem planificat pe termen scurt. Important e să respecți totul. ”Când nu respecți nimic, Saturn dărâmă”, avertizează astrologul Daniela Simulescu.

”Ți-ai învățat lecția și te împinge să mergi înainte, cu optimism”

”Dacă vezi în pătrățica ta ce ai și cum ai, Saturn îți transmite că ”eu te ajut să faci ce-ți dorești tu cel mai mult, te țin puternic, îți dau durabilitate, rezistență, dar cu condiția ca tu să respecți anumite limite”. Saturn asta face, pune limite, îți arată că ai niște limitări. Ce e foarte interesant e că dacă luni Saturn ne arată limitările și reușim să le conștientizăm, în 18 octombrie Jupiter își va relua mersul direct în Vărsător, venind să aline și să te facă să crești. Sună ciudat, dar Saturn îți arată ce poți construi, iar Jupiter vine să aprecieze că ai făcut ”un etaj” ca la carte și te lasă să mai faci un etaj, pentru că ți-ai învățat lecția și te împinge să mergi înainte, cu optimism.”

”Săptămâna care urmează este una dintre cele mai importante din acest an, ne trezește serios” a mai spus astrologul. 

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro