Data publicării:

Horoscop 12 octombrie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător. Probleme la locul de muncă pentru o zodie. Discuții cu șefii

Autor: Florentina Constantin | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Joi, 12 octombrie, Marte iese din Balanță și intră în Scorpion. Planeta acțiunii și a luptei intră în semnul pasional și strateg al Scorpionului. Examinarea dorințelor noastre – atât bune cât și rele – va fi o temă majoră în timpul acestui tranzit(care va dura până pe 24 noiembrie), pe măsură ce ne uităm în interior și stabilim ce ne servește și ce nu. Vom simți un impuls puternic pentru o transformare profundă în acest timp și vom putea satisface acea nevoie fără nicio problemă.

BALANȚĂ

Aveţi un soi de oftat pentru că aţi scăpat de foarte multă presiune pe umerii voştri. Începe lupta, presiunea în zona banilor, cel puţin pentru o perioadă.

SCORPION

Nu mai e nimeni ca voi! Începe o perioadă fructuoasă. Nu vă gândiţi la poveşti! Gândiţi-vă la viaţa asta pe care o aveţi aici şi acum.

SĂGETĂTOR

Vă cam daţi cu stângul în dreptul şi e mai bine să munciţi în tăcere. Dacă sunteţi într-o ședință şi vi se dă un proiect, rezolvaţi-l undeva în colţişorul vostru, nu va victimizaţi, nu spuneţi altora ce faceţi.

CAPRICORN

Ieşiţi la un eveniment, vă vedeţi cu oamenii, purtaţi discuţii, vă animaţi, vă enervaţi, dar aveţi nevoie de energia aceasta.

VĂRSĂTOR

Apar discuţii cu şefii, apar neînţelegeri, însă, în acelaşi timp, apare şi mai multă putere de a lua decizii importante.

PEȘTI

Începe o perioadă bună pentru călătorit, pentru interacţiunea cu străinătatea, pentru studiu, pentru educație sau pentru a cunoaşte persoane mult mai deştepte care să vă ajute.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel