Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop 10 octombrie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător. Zodia care va fi mințită de șef. Uită de promisiunea făcută

Autor: Ema Apostu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Marți, 10 octombrie, Venus din Fecioară face o opoziție cu Saturn din Pești. Este genul acela de aspect care creează tensiuni în relațiile afective. Nu ne simțim valoroși, atrăgători sau demni de a fi iubiți. Și parcă vorbele și faptele celorlalți ne validează aceste temeri. Bineînțeles, vom face tot posibilul să ne implicăm în situațiile care să ne demonstrăm din nou toate aceste lucruri. În plus, Venus din Fecioară vrea liniște și predictibilitate, iar Saturn din Pești împiedică dezvoltarea oricărui atașament. 

BALANȚĂ

Oboseală, o apăsare continuă pe umeri. Eşti foarte fricos, astăzi.

SCORPION

Nu te raporta la ceilalţi, nu îţi lăsa viaţa ta în mâinile lor. Ascultă-le sfaturile, vorbeşte cu ei. Să nu faci ceva doar pentru că a ieşit bine în viaţa lor. S-ar putea ca ţie să nu îţi iasă.

SĂGETĂTOR

Dacă şeful îţi promite ceva, nu înseamnă că se va şi întâmpla. Sau s-ar putea să aveţi nişte idei mai crete despre ce se întâmplă la serviciu sau nişte scenarii care nu îşi au locul.

CAPRICORN

Ai putea să accepţi din când în când că poţi greşi. Această atitudine te va ajuta enorm.

VĂRSĂTOR

Este vorba despre bani, în perioada aceasta. În cazul în care ai de făcut o refinanţare, citeşte toate detaliile. În caz că ai de făcut un împrumut sau să dai un împrumut, asigură-te de toate condiţiile înainte.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel