Data publicării:

Horoscop 1-7 mai. Zodia care va trebui să îndrăznească mai mult și să nu se mai vândă pe 2 - 3 bani / video

Autor: Valentina Miu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursă foto: Freepik
Sursă foto: Freepik
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, a oferit previziunile pentru zodia Berbec. Află care sunt veștile pentru nativii acestei zodii în săptămâna 1 - 7 mai 2023.

Guvernatorul Berbecului, momentan, își vede de treabă. Marte este în Rac, e în casa a IV-a, deocamdată nu este ofensat de nimeni, nu se supără pe nimeni, nu se joacă cu nimeni. Am putea spune că ți se lasă cale liberă pentru a construi.

Îl mai ai și pe Jupiter în semnul tău, deci s-ar putea ca orice se întâmplă în viața ta să vezi partea plină a paharului. De altfel, ești și încurajat. Doar că există un aspect la care ar trebui să fii mult mai atent: la tot ce înseamnă chestiune de resurse. Jupiter oricum va intra acolo pe data de 16 mai, dar până acolo, e eclipsa de pe data de 5. Mercur e retrograd în casa a II-a a banilor, Venus care e guvernatoare de casa a II-a  banilor, la tine face mute aspecte. Cu alte cuvinte, tu, acolo va trebui să consumi timp: trebuie să consumi resurse, ca să ai grijă de resurse.

Acum vei realiza, vei conștientiza, vei descoperi câte boacăne ai făcut din punct de vedere financiar. Dar nu este nicio problemă, că ai astre care te pot ajuta ca de acum încolo să monetizezi altfel tot ce faci, să te valorezi altfel, să ceri mai mult și să nu te mai vinzi pe 2/3 bani. De altfel, dacă ai un interviu sau dacă ți se cere o ofertă, săptămâna aceasta îndrăznește mai mult! Dacă vei cere iar cu 2 lei în plus, cum ai cerut la actualul loc de muncă, cu 2 lei în plus vei mai rămâne, până când vei avea o altă creștere sau până când vei avea posibilitatea să ceri un bonus sau o primă.

Trebuie să înveți zilele acestea să renunți la unele obiceiuri financiare care nu își mai au rostul, chiar în glumă. Ai putea avea o discuție cu cineva și să îl întrebi „Cât îmi dați? Cred că trebuie să mă plătiți serios, adică trebuie să îmi dai bani pentru lucrul ăsta”. Adică inițial chiar de poți juca, pentru că Venus este în Gemeni și este jucăuș. Poți să arunci niște vorbe în vânt. Te poți juca la început, dacă ai această frică de a spune „bani”. Banii îți plătesc facturile, îți cumpără haine, îți cumpără călătoriile, îți duc copiii la școală, la grădiniță, îi hrănesc. Deci, tu ai nevoie de bani săptămâna asta, trebuie să îi iei mult mai în serios, pentru că pe urmă Jupiter va intra pe 16 mai în casa a II-a și dacă vede că oarecum ți-ai făcut lecțiile, te va lăsa să monetizezi altfel.

Vezi aici previziunile pentru celelalte zodii: 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel