Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop, vineri, 26 august 2022

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Horoscop zilnic. Mercur intră în Balanță. 

Mercur își începe tranzitul în semnul Balanței, unul care nu va fi prea simplu. Deoarece planeta comunicării își va începe aici retrogradarea în data de 10 septembrie. Cert este că vom încerca să fim mai diplomați și mai corecți. Vom evita orice conflict și vom evita luarea unei decizii. Mâine vom avea Luna Nouă în Fecioară. 

Berbec

Vei fi mai atent la nevoile celorlalți. Mercur îți va oferi doza necesară de diplomație pentru a obține ce ți-ai propus. 

Taur

Nu ar strica să fii mai comunicativ, mai ales cu colegii. Schimbul de idei te va ajuta să rezolvi unele problemele vechi. 

Gemeni

Schimbarea lui Mercur este pe placul tău. Ai mai mare încredere, îți redescoperi spiritul creativ și vei fi destul de glumeț. 

Rac

Vei face multe drumuri pentru treburile gospodărești. Deci timpul îți este limitat. În plus, portofelul va avea de suferit. 

Leu

Astrele îți recomandă să nu mai aștepți să ți se spună sau ceară ceva, ci să te duci tu să pui întrebările potrivite. 

Fecioară

Mercur, guvernatorul tău, s-a mutat în zona banilor. Vei fi nevoit să găsești un echilibru între cheltuielile obligatorii și cele pentru plăcere. 

Balanță

Cu Mercur în semnul tău, nu vei avea deloc stare. Gândești prea mult, de vorbit nu mai spunem. Important este să nu fie în zadar. 

Scorpion

Astrele îți recomandă să stai în spatele culiselor. Nu este cea mai bună zi pentru a prelua cuvântul sau pentru a lua decizii. 

Săgetător

Prietenii vor avea ultimul cuvânt atunci când va fi vorba de planificarea weekendului. Partenerul va apropba programul. 

Capricorn

Mercur îți va înlesni mai multe discuții cu superiorii. Dar să ții minte ceva: nu este vorba de a găsi vinovații, ci de a găsi rezolvarea. 

Vărsător

Începe o perioadă bună să înveți lucruri noi. Călătoriile, de orice natură, îți vor aduce revelații și idei folositoare pentru viitorul apropiat. 

Pești

Tranzacțiile financiare îți vor da mari bătăi de cap. Dar partenerul este alături de tine și te ajută să treci mai ușor peste orice încurcătură. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel