Horia Moculescu, dependent de jocurile de noroc? Fosta soție susține că artistul ar fi pierdut sume importante în cazinouri
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
Foto: Facebook Horia Moculescu
Foto: Facebook Horia Moculescu
Fosta soție a lui Horia Moculescu susține că acesta ar fi pierdut, în trecut, sume colosale la jocurile de noroc.

O persoană care a dorit să rămână sub anonimait a declarat în exclusivitate pentru cancan.ro că Horia Moculescu ar fi avut patima jocurilor de noroc ani la rând, în trecut și că în timpul căsniciei cu Mariana ar fi pierdut sume importante de bani la cazinoul de la Casa Vernescu. 

„Avea patima jocurilor de noroc şi a pierdut foarte mulţi bani la cazinoul de la Casa Vernescu. Foarte mulți bani a pierdut la cazinou domnul Moculescu„, a spus sursa noastră.

Şi asta e nu e tot. Aceeași sursă a mai devăluit pentru publicația amintită și despre procesul de divorţ dintre Horia Moculescu şi Mariana.

„Ştiu că a fost undeva la începutul anilor 2000. M-am aflat în sala de judecată, acolo se judeca speţa asta. Domnul Horia Moculescu a adus la proces doi martori mincinoşi. Erau două persoane în vârstă pe care le învăţa să spună judecătorului exact ceea ce dorea dânsul. De acest lucru s-a folosit pentru a câştiga procesul.”

Mariana Moculescu a confirmat în mare parte cele spune de persoana care nu a vrut să-și dezvăluie identitatea. „Eu nu am ştiut pe moment că Horia Moculescu joacă şi pierde la cazinou sume mari de bani. Am aflat ulterior şi am rămas şocată! Ce să mai, eu am trăit cu dracul, nu multe femei au avut viaţa pe care am trăit-o eu”, a declarat, în exclusivitate pentru cancan.ro, Mariana Moculescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel