Horia Brenciu, gest surpriză în sala de vaccinare. Val de reacții acide: Păcat!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Horia Brenciu a primit un val de mesaje după ce s-a vaccinat. Nu s-ar fi gândit că gestul făcut în sala de vaccinare va ridica Internetul în picioare.

Prințul Philip, omorât din greșeală. Gafa făcută de un site celebru

"Veni, vidi, vaccin, vici! Și dacă doriți să nu simțiți înțepătura, “My way” merge de minune! Mulțumesc soției pentru suport! 

PS - vaccinat de 8 martie... N-am anticipat asta. Ce nu fac eu pentru sexul frumos?!", a scris Horia Brenciu pe pagina de Facebook, alături de videoclipul din momentul în care a fost vaccinat.

Rafală de reacții din partea oamenilor

"Așa mult stă să facă un vacin? Horia, ai avut vreo stare de rău de la vaccin?", "Nu te mai urmăresc...păcat! Și dacă tot te-ai filmat... trebuia să îți pui tricou negru. Prietenii știu de ce. Sauuuu....făceai vaccin ...că ești liber să faci ce dorești...dar nu te filmai", "Mai terminati-o cu propaganda asta Horia. Te credeam mai serios. Fă reclamă la muzica și la ce vrei tu dar nu fă jobul elitei nenorocite care ne distrug viețile", "Cât va costat să vă vaccinați? Mama are 75 de ani și nici acum nu a fost vaccinată și nici nu a reușit să fie programată de doctorul de familie deoarece nu mai sunt locuri!", sunt câteva dintre comentariile pe care le-a primit Horia Brenciu în dreptul videoclipului.

"Nu m-a costat vaccinarea. Am aşteptat cuminte programarea", a fost replica lui Horia Brenciu. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Horia Brenciu (@horiabrenciu)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel