Hochei: NHL - St Louis Blues, calificată în finala Conferinţei de Vest
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Echipa St Louis Blues s-a calificat în finala Conferinţei de Vest a Ligii profesioniste nord-americane de hochei pe gheaţă (NHL), învingând în deplasare, cu scorul de 2-1, după două reprize de prelungiri, formaţia Dallas Stars, în meciul decisiv disputat marţi seara.

Condusă cu 3 victorii la 2 în această serie, St Louis Blues a reuşit să revină şi să restabilească egalitatea, duminică, înainte de a obţine această victorie nesperată, chiar pe patinoarul din Dallas. Pat Maroon a fost eroul serii de marţi, înscriind golul calificării lui Blues, după 5 minute şi 50 secunde de joc în cea de-a doua repriză de prelungiri.

St Louis Blues nu a câştigat niciodată Cupa Stanley, în timp ce Dallas Stars nu a mai atins finala NHL din 1970. În cealaltă confruntare din semifinalele Conferinţei de Vest, San Jose Sharks şi Colorado Avalanche sunt la egalitate după şase meciuri (3-3), jocul decisiv fiind programat miercuri seara. Întâlnirile din play-off-ul NHL se dispută după sistemul 'cel mai bun din 7 meciuri'. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel