Henderson s-a întors să joace în Europa după doar 6 luni în Arabia Saudită. Fostul căpitan al lui Liverpool, prezentat la Ajax
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Mijlocașul britanic Jordan Henderson a revenit în lumina reflectoarelor fotbalului european, ajungând la Ajax după o perioadă de doar șase luni petrecute în Arabia Saudită la Al-Ettifaq. 

Prezentarea oficială a lui Henderson la Ajax a avut loc printr-un videoclip spectaculos, specific stilului creativ al echipei olandeze. Mijlocașul va purta tricoul cu numărul 6 în cadrul echipei din Amsterdam.

Chiar dacă Ajax a avut un început de campionat mai dificil, echipa a reușit să recupereze și se află în prezent pe locul cinci în Eredivisie.

Henderson va aduce experiența sa de joc și determinarea în lotul lui Ajax, contribuind la eforturile de a obține o clasare cât mai bună în campionatul olandez și la lupta pentru trofeul UEFA Conference League.

Potrivit surselor sport.es, Henderson a încercat să își continue cariera la Barcelona în această iarnă, însă negocierile nu au avut succes.

Reprezentanții clubului catalan au analizat propunerea fotbalistului, dar au decis că acesta nu se potrivește planurilor lui Xavi, mai ales că Henderson dorea un contract valabil doar până în vară. Astfel, Barcelona a refuzat oferta și Henderson și-a găsit drumul către Amsterdam.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel