Data publicării:

HBO, filme gratuite pentru români în weekend

Autor: Crişan Andreescu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Filmele  HBO vor putea fi urmărită gratuit de abonaţii de cablu şi platforme digitale (DTH) din România, în weekend-ul 23-25 ianuarie.

Vineri, de la 19:50, va fi difuzat filmul „The Best Offer/ Ofertă irezistibilă" (2013), care prezintă povestea renumitului colecţionar şi expert în artă Virgil Oldman (Geoffrey Rush). Într-o zi el primeşte un telefon de la misterioasa Claire (Sylvia Hoeks) care îi cere să evalueze nişte opere de artă deţinute de familia ei. Va fi începutul unei relaţii care îi va schimba viaţa pentru totdeauna.

Vineri şi sâmbătă noapte cinefilii sunt invitaţi să urmărească un maraton „True Detective/ Detectivii din Louisiana", unul dintre cele mai apreciate seriale HBO ale anului trecut, cu Matthew McConaughey şi Woody Harrelson în rolurile principale. Serialul-dramă se centrează pe povestea a doi detectivi ale căror vieţi se împletesc în timpul unei anchete de urmărire a unui ucigaş, care începe cu investigarea unei crime bizare din 1995 până la redeschiderea cazului în 2012.

Sâmbătă, cinefilii au ce alege la HBO

Programul HBO de sâmbătă cuprinde titluri de neratat, printre care „The Kings of Summer/ Regii verii", „Game Change/ Jocul se schimbă" (Woody Harrelson, Julianne Moore, Ed Harris), „Blue Jasmine" (Charlie Tahan, Alec Baldwin, Cate Blanchett), „Fading Gigolo/ Gigolo de ocazie" (John Turturro, Woody Allen, Vanessa Paradis, Liev Schreiber, Sharon Stone).

De la 22:10, HBO difuzează „Lawless/ În afara legii" (Shia LaBeouf, Tom Hardy, Jason Clarke, Guy Pearce, Jessica Chastain) care redă povestea adevărată a infamilor fraţi Bondurant: trei fraţi care fac contrabandă cu băuturi alcoolice şi care îşi încearcă norocul la visul american în statul Virginia din perioada prohibiţiei.

Duminică, după filmul de la ora 20:00, „Getaway/ În afara legii", cu Ethan Hawke şi Selena Gomez, telespectatorii HBO sunt invitaţi să urmărească un nou episod din cea mai amplă producţie realizată de HBO Europe în România. „Umbre" este o dramă cu influenţe de comedie neagră şi spune povestea lui Relu, un taximetrist care face bani ca recuperator pentru un mafiot local. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel