Harry și Meghan, audiați într-un proces de defăimare. Sora vitregă a dat-o în judecată pe ducesă pentru că s-a descris ca fiind un „copil singur la părinți”
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
Sursa Foto Youtube ROYAL FAMILY
Sursa Foto Youtube ROYAL FAMILY
Ducele și ducesa de Sussex vor fi audiați în cadrul unui caz de defăimare din SUA, introdus de sora vitregă a lui Meghan.  

Acest lucru vine după ce o moțiune de oprire a depunerilor în procesul civil a fost respinsă de un judecător, scrie BBC.

Samantha Markle o dă în judecată pe Meghan pentru „defăimare și falsuri vătămătoare” în urma interviului cuplului regal cu Oprah Winfrey în 2021.

Ea susține că a fost defăimată atunci când Meghan „în mod fals și rău intenționat” a spus că este „un copil singur la părinți”.

În cadrul interviului mult așteptat cu Winfrey, cuplul a discutat despre familie, viața regală și sănătatea mintală.

Sora vitregă a ducesei a susținut, într-un dosar depus în martie, că Meghan a făcut „declarații false și rău intenționate, într-un mod demonstrabil” în fața unui public din întreaga lume.

Acest caz vine după publicarea memoriilor Prințului Harry, „Spare”, în ianuarie și a seriei Netflix lansat la finalul anului trecut.

O depoziție este o declarație formală de probă care trebuie luată unui martor sau a unei părți în litigiu, de către o instanță.

Moțiunea ducesei de a opri depunerile în acest caz a fost respinsă marți de judecătorul din Florida, Charlene Edwards Honeywell.

Documentele, obținute de agenția de știri PA, menționează: „Inculpata Markle nu arată că circumstanțe neobișnuite justifică solicitarea sau că va rezulta un prejudiciu sau o povară nejustificată dacă instanța nu impune suspendarea.

„Pârâta Markle nu îndeplinește standardele înalte necesare pentru a rămâne în curs de descoperire până la soluționarea unei moțiuni dispozitive”.

Plângerea inițială, formulată de Samantha Markle, obținută tot de PA, a afirmat că comentariile făcute de duce și ducesa în timpul interviului lor cu prezentatoarea de talk-show Winfrey au ajuns la „aproximativ 50 de milioane de oameni din 17 țări”.

Ea a susținut, în dosar, că a fost defăimată de Meghan atunci când ducesa „în mod fals și rău intenționat” a spus că este „un copil singur la părinți”.

„Reclamanta – care suferă de scleroză multiplă și este mobilizată într-un scaun cu rotile – introduce această acțiune pentru defăimare bazată pe declarații dovedibil false și rău intenționate făcute de sora ei vitregă unui public din întreaga lume - aproximativ 50 de milioane de oameni din 17 țări au vizionat interviu dintre Winfrey și pârâta, Meghan Markle, alături de soțul ei, Prințul Harry al Angliei”, se arată în dosar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel