HAOS în ţară cu noile contracte de energie electrică. Chirieac: O bulibăşeală înspăimântătoare! Cineva trebuie să răspundă!
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat haosul creat în ţară de măsura privind noile contracte de energie electrică pe care trebuie să le aleagă oamenii pentru a nu plăti tarife mai mari, cu oameni care se calcă în picioare la cozi, în plină epidemie de coronavirus, pentru a reuşi să facă noile contracte aşa cum cere legea. 

"Ca să o spunem pe scurt, este o bulibăşeală înspăimântătoare. Cine a făcut-o, în mod normal ar trebui dat afară. Am înţeles că e PSD-ul, dar PSD-ul nu mai e, deci cei de la ANRE, cărora le-a trăznit în cap să facă aşa ceva, cred că trebuie să-şi găsească un alt loc de muncă. E un dispreţ total pentru cetăţeanul român. Dacă trebuiau să bage neapărat concurenţialele şi altele, era nevoie să gândească un alt sistem. Dar nu s-au gândit...

Ţineţi mine când au lăsat nişte poliţişti să facă, acum vreo opt ani, noul Cod Rutier? Îţi lua permisul cinci ani dacă treceai o dată pe roşu. Vă daţi seama - sigur, e grav, i-ai permisul trei luni - dar nu-l laşi cinci ani fără slujbă. Aplică regulile până la capăt, capăt la care ele nu mai sunt suportabile. La fel şi cu oamenii aceştia cu schimbarea furnizorului de energie electrică. O prostie, o bulibăşeală, iar cineva ar trebui să răspundă pentru asta",  a subliniat, în direct la România TV, Bogdan Chirieac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel