Halucinant. Hoțul care a furat un produs de 117 lei dintr-o farmacie și l-a vândut apoi cu 5 lei într-o stație de autobuz, ARESTAT
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Un bărbat în vârstă de 51 ani, căutat pentru un furt comis într-o farmacie din municipiul Galaţi, a fost depistat de jandarmi şi predat poliţiştilor, informează, miercuri, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ).

Potrivit sursei citate, un echipaj de jandarmerie aflat în patrulare pe raza Secţiei 3 poliţie a observat pe stradă principală din municipiul Galaţi un bărbat care corespundea semnalmentelor prelucrate la instructajul dinaintea misiunii, fiind suspect într-un furt comis dintr-o farmacie.

Bărbatul căutat pentru un furt comis la data de 13 noiembrie a fost oprit şi legitimat, iar ulterior a fost condus la sediul secţiei de poliţie.

În fapt, acesta a intrat în farmacie pentru a-şi cumpăra un antiinflamator şi, profitând de neatenţia asistentelor, a sustras o centură ombilicală, în valoare de 117 lei, pe care a vândut-o ulterior, în staţia de autobuz, contra sumei de 5 lei.

Persoana în cauză a fost predată poliţiştilor pentru continuarea cercetărilor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel