Halici, citat din Gheorghiu: ”Pentru a penetra acolo, fiind o zonă virgină”/ ”Am citat din Mîndruță”
Autor: Florin Răvdan | Publicat pe: 14 feb 2020, 19:25
WhatsApp
Parlamentarul Nicuşor Halici (PSD), l-a acuzat pe ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu, că duce evenimentul Ziua Brâncuşi în derizoriu, prin alegerea Irinei Rimes ca ambasador onorific, dar şi prin limbajul folosit. 

"Ce vreţi să înţelegem noi, domnule ministru? Că dumneavoastră aţi ales o persoană care are o pagină de socializare cu un milion de utilizatori pentru a penetra acolo, fiind o zonă virgină! Da? Astea sunt cuvintele dumneavoastră, dle ministru! Şi le luăm de pe bandă ca să vedeţi că le-aţi folosit!", a declarat deputatul la Antena 3. 

"Sunt termeni folosiţi în terminologia anumitor zone sociale", a spus Bogdan Gheorghiu. 

"Şi aşa promovaţi dumneavoastră cultura? Asta credeţi că înseamnă?", a mai spus Nicuşor Halici, care l-a acuzat pe ministrul Culturii că duce în derizoriu evenimentul Ziua Brâncuşi. 

Ce a spus ministrul 

"Un milion de tineri sunt virgini între ale lui Brâncuşi", a spus ministrul la un alt post de televiziune. Bogdan Gheorghiu a explicat şi de unde vine această declaraţie. 

"L-am citat pe Lucian Mîndruţă, să ştiţi. Mai multe site-uri au preluat şi au făcut să pară că eu am zis asta. Dar nu! Am avut o intervenţie telefonică la un alt post de televiziune şi am dat exemplul unor diferite atitudini. Şi am spus că Mîndruţă a scris că un milion de tineri virgini în ale lui Brâncuşi l-au descoperit", a explicat acesta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?