Hagi, iritat de un reporter: Eu zic că am dat gol valabil, asta nu ți-a spus să mă întrebi? - video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Gică Hagi s-a certat cu un reporter după Farul Constanța - Sepsi. Hagi s-a arătat extrem de nemulțumit de arbitraje și de starea în care a ajuns fotbalul românesc. 

Farul a pierdut meciul cu Sepsi, scor 1-0, La final, Gheorghe Hagi s-a certat cu un reporter Digi Sport pentru că nu i-a fost acordat un gol. 

'Eu zic că am dat gol valabil, asta nu ți-a spus să mă întrebi?'

'Suntem echipa care a meritat mai mult, dar asta e. Păi, eu zic că am dat gol valabil, asta nu ți-a spus să mă întrebi? Păi, am marcat în prima repriză. Nu a fost gol valabil? A, nu știți? La alții știți, la noi nu. A, mulțumesc. Ok, am marcat și nu că nu a fost validat, dar a fost gol valabil. Nu spuneți la noi, nu? Nu o mai dați la televizor, ascundeți-o și pe asta!', a spus Hagi, care se referă la faza din minutul 20, când golul lui Ely Fernandes a fost anulat pe motiv de offside.

'Am jucat din minutul 1 până în minutul 90, ne-am impus acasă la Sepsi, o echipă grea, și meritam să câștigăm. Nu e ușor, sunt multe detalii. Spun de detalii, nu ca ceilalți, să dau satisfacție unora, ci le iau ca detalii. Am marcat gol, așa că nu e aceeași poveste ca la celelalte meciuri în care nu am marcat, când am ieșit și am zis că nu meritam, că în ultimii 30 de metri nu am făcut nimic. Azi meritam, iar în prima repriză puteam să marcăm nu știu câte goluri', a declarat Hagi.

'Poate am avut și noi un penalty. Dar văd că nu puneți întrebarea asta'

'Poate am avut și noi un penalty. Dar văd că nu puneți întrebarea asta. Eu trebuie să vorbesc despre echipa mea, eu știu ce am făcut. Ce să spun despre arbitraj? Tac din gură. Atâta timp cât în 4 minute se fac 10 schimbări și adversarul a tras de timp și a stat nu știu câte minute?! Cică erau cârcei și l-a băgat într-o secundă după ce a venit pe margine.', a punctat Hagi.

'Scrie în regulament că trebuie să stea un minut. Un minut trebuie să stea un jucător când simulează! Eu am fost și la comisia tehnică de la UEFA când s-a votat asta, îi amintesc asta acelui arbitru. Se uita așa la mine, mai avea puțin și îmi vorbea. Era așa de arogant față de mine! Și eu trebuie să stau să mă uit la el. Bine, ok. Nu o să intru în jocul ăsta, o să-mi văd de echipa mea', a răbufnit Hagi, la Digi Sport.

De ce fotbalul românesc nu este performant

'După aia vreți performanță, vreți în Europa, vreți să ieșim în lume. Cum să ieșim când noi promovăm asta, când arbitrii tolerează asta și încurajează asta? Cred că e o tactică. Eu nu am antrenat asta și nu știu. Eu cred că asta se antrenează. În loc să le spui să joace 90 de minute, să aibă ritm de joc, să alerge, să gândească! Nu să provoace, cum a făcut Ștefănescu azi. Un jucător tânăr să provoace așa ceva?!', a spus Hagi.

'Eu îi zic public să se ridice, să alerge, să dea goluri, ca anul trecut. Nu să provoace, că asta nu are nicio legătură cu fotbalul. Astfel nu o să ieșim în Europa. De asta nu ieșim, pentru că mișcarea noastră e lentă, previzibilă. Și după aia, când ne ducem cu echipa națională, au ăia posesie 70 la sută și noi suntem cu limba pe umeri. Oare când o să jucăm și noi fotbal? Atenție, asta începe de la copii! Eu am și academie și am văzut asta și la copii și juniori.', a punctat Hagi.

'E inadmisibil!'

'E inadmisibil! I-am zis asta și președintelui, în ședință. E incredibil la juniori și copii. Una-două, cad pe jos! Păi și tu îl înveți de mici? Ce cultivi, asta iese. În loc să-l înveți să lupte, nu să cadă jos!

Adevărul doare, dar de asta am ajuns unde am ajuns. Nu de intensitate vorbesc! Că dacă te iei după intensitate, ați văzut cum cad, dacă te iei cum țipă, zică că merg la spital', a concluzionat Gheorghe Hagi.

VIDEO

După acest rezultat, Farul Constanța se află pe locul 7 în Liga 1, cu 29 de puncte, iar Sepsi Sfântu Gheorghe se poziționează pe locul 10, cu 24 de puncte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel