Guvernul va publica lista beneficiarilor de locuință de la RA-APPS
Data publicării:
Autor: ana
WhatsApp
RA-APPS
RA-APPS

Lista completă a celor care beneficiază de locuinţă de la RA-APPS va fi publicată pe site-ul Guvernului, pentru o mai mare transparență, a anunțat, luni, premierul Victor Ponta, potrivit Agerpres. 

"Pe site-ul Guvernului va fi publicată lista completă a tuturor celor care beneficiază de locuinţă de la RA-APPS, ce suprafaţă are locuinţa şi cât plătesc. (...) I-am cerut secretarului general şi va publica acest lucru", a declarat premierul Victor Ponta, la un post de televiziune.

Prim-ministrul a mai spus că nu are știe câţi demnitari beneficiază de locuinţă de la RA-APPS şi nici ce miniştri nu au solicitat. "Eu nu am solicitat. Nu am nevoie, stau foarte bine unde stau", a adăugat Ponta.

Acesta a precizat că în funcţie de reacţiile publice faţă de respectiva listă va putea să ia "o măsură legală". "Deocamdată, primul lucru, care ţine de transparenţă, va fi acela că vom publica pe site lista completă", a mai spus Ponta.

În opinia premieruluii, publicarea pe site-ul Guvernului a respectivei liste ar putea avea şi un efect "inhibitor" asupra unor demnitari, care astfel ar putea să nu mai ceară locuinţă de la RA-APPS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel